Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος εμμένει στην απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος εμμένει στην απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος

Ιούλιος 12, 2018 - 13:21
2 σχόλια

Τέλος στα σενάρια υποψηφιότητάς του βάζει ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Λυκουρέντζος, απαντώντας στα εκατοντάδες σχόλια στον επίσημο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σχόλια φίλων και ψηφοφόρων του που τον προτρέπουν να είναι ενεργά παρών στην πολιτική σκηνή της χώρας και στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Θυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Λυκουρέντζος στις 21 Ιουνίου του 2017 είχε ανακοινώσει από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Αρκαδίας την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία αλλά, όπως είχε υπογραμμίσει τότε, θα είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή του αγώνα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Την απόφασή του επαναλαμβάνει σήμερα, σε σχόλιό του: «Αγαπητοί μου φίλοι, οι επαινετικοί σας λόγοι ειλικρινά με συγκινούν και σας ευχαριστώ από καρδιάς για την τιμή και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου. Η δήλωσή μου είναι απότοκος ωρίμου σκέψεως, την οποία ανακοίνωσα με ήρεμη συνείδηση τοπερασμένο έτος, την 21η Ιουνίου 2017. Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας, γαι την Ελλάδα και τον λαό μας. όπως γνωρίζετε, είμαι μεταξύ εκείνων οι οποίοι ταύτισαν τη ζωή τους με την παράταξη και αυτό δεν αλλάζει».

Σημειωτέον ότι ο Ανδρέας Λυκουρέντζος είχε δηλώσει πέρυσι κατά την ανακοίνωση της απόφασής του ότι δεν τον ενδιαφέρει ούτε η «κούρσα» των αυτοδιοικητικών εκλογών, και συγκεκριμένα η θέση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Με το σχόλιό του απαντά έμμεσα και σε όλους όσοι τον εμπλέκουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

 


2 Σχόλια

ΚΑΛΗΤΕΡΑ

Ευτυχώς !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.