Ο αγωνιστικός απολογισμός 2018 με κωδικό 117.53.29 του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Ο αγωνιστικός απολογισμός 2018 με κωδικό 117.53.29 του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Ιανουάριος 22, 2019 - 19:01
0 σχόλια

Άλλη μια παραγωγική της χρονιά σε διακρίσεις διένυσε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Με προπονητές την επιτυχημένη συνταγή των Παπαδόπουλου Γεώργιου και της Χατζηγιάννης Γεωργίας αλλά και με την προσθήκη της Χασομέρη Βάνας οι αθλητές τις ΑΕΚ Τρίπολης ξεπέρασαν τον εαυτό τους για ακόμη μια χρονιά και πρωταγωνίστησαν εντός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων.

Οι 117 θέσεις που κατέκτησαν οι 29 διαφορετικοί παίκτες και μέλη του ομίλου σε 53 τουρνουά μαρτυρούν την μεγάλη τους αγωνιστική προσπάθεια καθ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς του 2018.

Πολύ ψηλά στην λίστα των επιτυχιών βρίσκονται οι  τρείς Πανελλήνιες διακρίσεις της Λαμπροπούλου Σήλιας στα juniors αλλά και η τριπλέτα των διεθνών επιτυχιών του Δαβίδ Ζωγραφάκη σε τουρνουά seniors της Itf.  Πολλά υποσχόμενη ήταν και η τέταρτη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας μας (Αντωνίου, Καραναγνώστη, Λαμπροπούλου και Βουδούρη) στην κατηγορία της Β Έθνικής, που μαζί με την παραμονή της κέρδισε και εμπειρίες για την επόμενη χρονιά.

Από τις κατακτήσεις των αθλητών και μελών της ΑΕΚ Τρίπολης οι 3 ήταν σε Διεθνή τουρνουά Seniors της ITF, οι επόμενες 3 αφορούσαν Πανελλαδικές συμμετοχές, οι 36 αγώνες σε Ενωσιακά τουρνουά της ΣΤ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου, και τέλος οι 75 σε open τουρνουά ανά την Ελλάδα.

Τιμητικές διακρίσεις προς όλους μας τους αθλητές και μέλη θα δοθούν στην μεγάλη και καθιερωμένη πλέον εκδήλωση “Follow the Stars” που θα γίνει σε λίγο καιρό, και θα ενημερωθείτε από το επίσημο site του ομίλου μας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας και καλή σας συνέχεια στον αγωνιστικό Γολγοθά του 2019 , που αναμένεται να είναι αρκετά δύσβατος αλλά πολλά υποσχόμενος!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.