Ο αγιασμός των υδάτων στον Λάδωνα (pics,vid)

Ο αγιασμός των υδάτων στον Λάδωνα (pics,vid)

Ιανουάριος 06, 2018 - 18:10
0 σχόλια

Με λαμπρότητα και θρησκευτική συγκίνηση ετελέσθη ο αγιασμός των υδάτων στην Λίμνη του Λάδωνα. Την όλη εορτή διοργάνωσαν, ο Δήμος Γορτυνίας και η ΔΕΗ. Ο καιρός ήταν θαυμάσιος και πλήθος κόσμου είχε προσέλθει στο μαγευτικό τοπίο του φράγματος του Λάδωνα να παρακολουθήσει τον αγιασμό. Η τελετή έγινε από τον πρωτοσύγγελο της Ι.Μ. πατέρα Ιάκωβο Κανάκη, πλαισιωμένον από ιερείς της Μητρόπολης.

Παρέστησαν, ο κ. Γιώργος Παπαηλιού βουλευτής Αρκαδίας, ο δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ Μαρίνα Διαμαντοπούλου, δημοτικοί σύμβουλοι,πρόεδροι κοινοτήτων και φορέων της περιοχής.

Από πλευράς ΔΕΗ ο διευθυντής του ΥΣ Λάδωνα Γιάννης Σταθάς και διευθυντικό στέλεχος της διοίκησης κ. Αργυράκης. Μετά το τέλος της εκδήλωσης η διεύθυνση της ΔΕΗ πρόσφερε εδέσματα και αναψυκτικά  στους παρευρισκόμενους.

Νίκος Τρουπής

Ειδήσεις: 
Video: 

ΛΑΔΩΝΑΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ 06/01/2018 ARCADIA PORTAL


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.