Ο αγιασμός στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (pics,vid)

Ο αγιασμός στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (pics,vid)

Σεπτέμβριος 11, 2019 - 10:29
3 σχόλια

Από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο, τελέσθηκε ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο 5ο Δημοτικό Σχολείο στην Τρίπολη.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές παρακολούθησαν την τελετή ελπίζοντας η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σήμερα να είναι ελπιδοφόρα και δημιουργική και να μην υπάρξουν προβλήματα.

Την τιμητική τους είχαν οι μικροί μαθητές της Α’ Δημοτικού που για πρώτη φορά πέρασαν την είσοδο του σχολείου και ξεκινούν έναν μακρό αγώνα για την απόκτηση της μάθησης.

Στην τελετή του αγιασμού παρόντες μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φώτης Γκέσουρας, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Χατζόπουλος, και οι σύμβουλοι του δήμου ο Δημήτρης Παυλής, Νίκος Τσιαμούλος, και Θ. Καραλής, ο διευθυντής του ΔΙΕΚ Τρίπολης Ιωάννης Κατσίρης, ενώ τα σώματα ασφαλείας εκπροσώπησε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας

Όλοι όσοι μίλησαν, αναφέρθηκαν στη σημασία της εκπαίδευσης και στον αγώνα που καλούνται να δώσουν οι μαθητές για την απόκτηση της γνώσης που θα τους βοηθήσει να έχουν ένα καλύτερο μέλλον και ευχήθηκαν να είναι η χρονιά δημιουργική και μέσα από τη συνεργασία να λύνονται τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.

Να ευχηθούμε και εμείς καλή σχολική χρονιά σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα...

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο Αγιασμός στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης


3 Σχόλια

Πόσοι γνωρίζουν πως οι μαθητές που οι γονείς του ή και οι ίδιοι έχουν επισκεφθεί το Τελ Αβίβ του Ισραήλ είναι καταδικασμένοι να μην επηρεάζονται από το αγιασμένο ύδωρ και ως εκ τούτου να καταλήγουν μετά 12 έτη σε Stanford ή Harvard University ή και Massachusetts Institute of Technology?

Γιατί; Τι έχει στο εκεί στο Τελ Αβίβ; Μήπως κάτι 6άρες που τους δίνουν τόση ''ώση'' βρε παιδί μου;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.