Ο Άγγελος Τσακόπουλος από τις Ρίζες τιμήθηκε στο Σακραμέντο των ΗΠΑ

Ο Άγγελος Τσακόπουλος από τις Ρίζες τιμήθηκε στο Σακραμέντο των ΗΠΑ

Φεβρουάριος 06, 2016 - 17:45
1 σχόλια

Η Αρκαδία έχει πολλά παιδιά που έφυγαν από τον τόπο της, ταξίδεψαν, πρόκοψαν και αποτελούν πρότυπο πολίτη στη δεύτερη πατρίδα τους.

Αυτή είναι και η περίπτωση του Άγγελου Τσακόπουλου από τις Ρίζες Τεγέας, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη τιμήθηκε από την πόλη του Σακραμέντο στην Καλιφόρνια όπου ζει και εργάζεται. Μάλιστα, ο κ. Τσακόπουλος έχει μια αξιοζήλευτη καριέρα στα κτηματομεσιτικά και στις κατασκευές.

Τον Άγγελο Τσακόπουλο τίμησε η πόλη του Σακραμέντο με το Friedman Legacy Award, ενώ τη βράβευση πραγματοποίησε ο δήμαρχος της πόλης, Κέβιν Τζόνσον. Ο κ. Τσακόπουλος παρέλαβε το βραβείο συγκινημένος και ευχαρίστησε την πόλη εκ μέρους της οικογένειάς του (έχει έξι κόρες και έναν γιο), ενώ προέτρεψε τους συμπολίτες του να αγαπούν, να συγχωρούν και να προσφέρουν στην κοινότητά τους.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα usa.greekreporter.com, ο Άγγελος Τσακόπουλος έφθασε στις ΗΠΑ ως έφηβος φτωχός μετανάστης και κατόρθωσε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στην Καλιφόρνια. Είναι ιδρυτής της AKT Development, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο Σακραμέντο, και προσφέρει στην πόλη του με όποιον τρόπο μπορεί.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.