Ο Άδωνις μάγκας... μόνο στην Τρίπολη!

Ο Άδωνις μάγκας... μόνο στην Τρίπολη!

Μάρτιος 27, 2019 - 11:13
6 σχόλια

Το σχόλιο του Σωκράτη

Που λέτε, ω, άνδρες Τριπολίτες, ο αγαπημένος -όχι όλων των νεοδημοκρατών- Άδωνις πήγε σε κομματική εκδήλωση στη Βοιωτία για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.

Κουρεμένος και τσατισμένος.

Διότι εκεί που περίμενε να αποθεωθεί ο ημίθεος, εκεί που περίμενε 400 και πλέον άτομα, ούτε οι μισοί δεν πάτησαν και μίλησε μπροστά σε άδεια τραπέζια.

Ευτυχώς που έχει καλούς φίλους σε Τρίπολη και Καλαμάτα, πάντως, και του... τονώνεται το ηθικό. Στην εκδήλωση του βουλευτή μας εδώ πήρε φόρα και αέρα, εισέπραξε  χειροκρότημα που πήγε σύννεφο, και μάλλον πίστευε ότι παντού το ίδιο θα γίνεται!

Αμ, δε! Διότι η «πολλή Δεξιά» του Αδώνιδος δεν φοριέται παντού.

Οι διοργανωτές εκεί στη Βοιωτία, ΝΟΔΕ και βουλευτής, «τα άκουσαν» κι από πάνω για τα άδεια τραπέζια. «Με ξεφτιλίσατε», τους είπε.

Έτσι είναι, Άδωνι... Κάποιοι σε έχουν πάρει χαμπάρι, οι Βοιωτοί ήταν πάντοτε πιο μπροστά από τους Αρκάδες -προ του Πελοποννησιακού Πολέμου, ασφαλώς...

Εδώ ενοχλούμαστε από το αν τα παιδιά μας θα μάθουν τι έλεγε ο Κομφούκιος, για να μην ξεχνιόμαστε!

Φωτογραφία από το siriosfm.gr, όπου και το απολαυστικό: «Τρεις και ο... Άδωνις σε εκδήλωση της ΝΔ».


6 Σχόλια

"Κλανόμαγκας" είναι το ουσιαστικό που τον προσδιορίζει απόλυτα..

@Σωκράτης - Μιλάνε τα Συριζόπουλα, μιλάει και ο "Σωκράτης". Ο Αντώναρος της ορεινής Αρκαδίας. Που ήρθε να μας πει ότι οι Βοιωτοί είναι μπροστά από τους Αρκάδες. Σε τι πράγμα δεν μας λέει όμως. Αν δεν σου αρέσει η Αρκαδία αγαπητέ Αντώναρε της περιοχής, η Εθνική Οδός ξέρεις που είναι. Σε 80 λεπτά θα είσαι σπιτάκι σου. Μαζί σου πάρε και το πουλέν σου και την φωτογραφία του Αντώναρου. Την επομένη των εκλογών μην χαθείς όμως. Εδώ να είσαι να γράψεις το άρθρο σου από το λαγούμι σου.

@18:34 Συγγνώμη φασισταριό που σου θίξαμε το άλλο φασισταριό. Πήγαινε τώρα στήσου μπροστά στην τηλεόραση μην χάσεις το φασιστάκι σου, βγάλε τη γλώσα σου και γλύψτου τα κιόλας σε όλο τους το μήκος, γιατί απ' ό,τι φαίνεται σου αρέσει

@20:02 - Από τον τρόπο που γράφεις φαίνεται ποιος είναι ο φασίστας. Ενοχλεί ο Άδωνις γιατί είναι ελεύθερος επαγγελματίας και όχι άεργος ή αργόμισθος.

Αγαπητο arcadia portal εισαι ενημερωτικο σαιτ ή τρολ σελιδα για να ξερουμε....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.