Ο 1ος παιδικός σταθμός Τρίπολης καλωσόρισε το καλοκαίρι

Ο 1ος παιδικός σταθμός Τρίπολης καλωσόρισε το καλοκαίρι

Μάιος 28, 2015 - 12:22
0 σχόλια

Μια όμορφη γιορτή για γονείς και παιδιά, καλωσορίζοντας το καλοκαίρι, ετοίμασε σήμερα Τετάρτη, το δημιουργικό εργαστήρι του 1ου Παιδικού Σταθμού Τρίπολης, στους χώρους του, υπό τις οδηγίες της διευθύντριας του σταθμού, Λήδας Λουκατάρη.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης, Θεόδωρος Καραλής, η Διευθύντρια των παιδικών σταθμών του Δήμου Τρίπολης Βασιλική  Καψιμάλη  και ο διευθυντής του ΙΕΚ Τρίπολης, Γιάννης Κατσίρης, περιλάμβανε δημιουργικές κατασκευές των παιδιών, με τη συνδρομή και των γονιών τους, ενώ το δεύτερο μέρος περιελάμβανε θεατρικό παιχνίδι από τις κοπέλες που κάνουν πρακτική στα ΙΕΚ, μαζί με τις εκπαιδεύτριες, Νίκη Προκόπου και Κων/να Μορφονιού.

Καιρού επιτρέποντος, όλοι πέρασαν μερικές ώρες χαλάρωσης και ξενοιασιάς, ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν και να καλλιεργήσουν τις καλλιτεχνικές τους δυνατότητες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.