Νύχτα Shock Price: Όλη η Τρίπολη μια μεγάλη γιορτή (pics,vid)

Νύχτα Shock Price: Όλη η Τρίπολη μια μεγάλη γιορτή (pics,vid)

Αύγουστος 29, 2018 - 22:46
21 σχόλια

Για δεύτερη φορά καλοκαίρι, και για τρίτη συνολικά, ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τους εμπόρους και τους φορείς της πόλης διοργάνωσε μια Νύχτα Shock Price την Τετάρτη 28 Αυγούστου που τα είχε όλα: Διασκέδαση, μουσική, events και φυσικά ψώνια σε καλές τιμές.

Τα καταστήματα άνοιξαν στις 19:00 και ξεκίνησαν να υποδέχονται τους δημότες αλλά και πολλούς που ήρθαν από άλλες κοντινές πόλεις για να επωφεληθούν των προσφορών που σε κάποιες περιπτώσεις έφθαναν και στο 70%. Οι παρουσιαστές της βραδιάς έδιναν τον τόνο της γιορτής και ανακοίνωναν τις προσφορές των καταστημάτων, ενώ σε κάθε δρόμο, πλατεία και γωνιά της πόλης ακουγόταν ζωντανή μουσική που έδινε το στίγμα της γιορτής.

Πολύ σύντομα, το αδιαχώρητο επικράτησε στο κέντρο της πόλης, ενώ οι καφετέριες και τα ουζερί στα στενά των πεζοδρόμων γέμισαν. Όπως φαίνεται, με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και αυτή η διοργάνωση.

Όσοι βρέθηκαν στην πόλη, απόλαυσαν μουσικά δρώμενα και events: 

Στα μουσικά δρώμενα:

• Η Φιλαρμονική του Δήμου σε ένα καθιερωμένο και ευχάριστο μουσικό περίπατο – έκπληξη που θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους. 
• Η Αθηνά Ρούτση σε jazz, pop και world μουσικές 
• Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με Έντεχνη και Ροκ μουσική 
• Η Ασπασία Θεοφίλου με “πάρτι διάθεση” 
• Η Κωνσταντίνα Κατσογιάννη με έντεχνη μουσική 
• Ο  Τάσος Γεωργουδιός με Έντεχνη και Ροκ μουσική
• Οι Taimi and friends μαζί με το χορευτικό συγκρότημα Sonsubano Academy Dance 
• Οι Βλάμηδες, μια ομάδα νέων μουσικών που αγαπούν το δημοτικό τραγούδι, οπαδοί των ηχοχρωμάτων, των δρόμων και των αξιών της παράδοσης.
• Έντεχνο Λαϊκό συγκρότημα… από το χθες στο σήμερα με διαχρονικά Ελληνικά τραγούδια 
Στις παράλληλες δράσεις με πολύ χορό και επιδείξεις: 
• Athleta creative dance Workshop 
• Golden clubs 
• Combat Team Tripolis  
• CUBANO ACADEMY
• Body Art 
• Χοροτεχνία
• Star Fitness Irida

Video: 

Arcadia Portal.gr Νύχτα Shock Price: Όλη η Τρίπολη μια μεγάλη γιορτή


21 Σχόλια

Ο πιλότος που έπεσε στα μέρη μας, άταφος ακόμα! Είμαστε σάπιοι. Γαιδούρια και "παρτάκηδες" γιαυτό πάμε κατά διαόλου. Δεν φταίει ούτε η Μέρκελ ουτε ο Τσίπρας ουτε ο Κούλης κλπ. Είμαστε ζώα, οι τελευταίοι της Ευρώπης. Τα χειρότερα έρχονται......................................................

Αυτη η μερα θα πρεπει να γινεται Παρασκευη η Σαββατο, μεγαλο λαθος που γινεται καθημερινη για το κοσμο που εργαζεται την επομενη. Επισης εμπαινες στις 12:00 και 01:00 στα μαγαζια και σε κοιταζαν με μισο ματι, αφου ηθελαν να κλεισουν. Αλλιως ας πουνε οτι μεχρι 01:00 θα ειναι ανοιχτα για να ξερει ο κοσμος.

ολά καλά και ωραία αλλά βρε παιδιά αυτή η κοροϊδία από κάποιους εμπόρους δεν παίζει. παπούτσια αγορασμένα στην αρχή καλοκαιριού 38 ευρώ , εχθές ο έμπορος έγραφε αρχική 50 και τελική 38 και αυτό σε δύο μαγαζιά με διαφορετικά είδη παπουτσιών. τόση πια κοροϊδία !!!!! ο εμπορικός σύλλογος τι κάνει ???? δεν τους ξέρει αυτούς τους συναδέλφους (λέμε τώρα) που μονίμως κοροϊδεύουν ???????

Ψωνίσαμε και απόψε την σαβουρα του κάθε μαγαζιού που έβγαλε απο την υπογα στα ισόγεια και από τους κινεζους, τα έκαναν βιτρινατα! Οι πολίτες χαίρονται και θέλουν να ξαναγίνει! 24000€ δαπανήθηκαν......ραντεβού στο λογαριασμό του νερού και της Δεή.

Πρώτη φορά βλέπω πολίτες να χαίρονται που θα πληρώσουν 20000€ στο νερό για το πλακόστρωτο πανυγήρι Τεγέας που έκανε ο δήμος(shockprice). Φέτος είχε και κλαρίνα. Και όχι μόνο θα πληρώσουν, θα αγοράσουν ότι πιο παλιο, με τιμή που ανέβηκε και κατέβηκε ή με ποιότητα κινεζικου που θα του το πουλήσουν ως προέλευσης Ιταλισταν. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος όταν ακούς ότι καλό είναι να γίνεται το shockprice από πολίτες που δεν έχουν ιδέα ότι οι ίδιοι τα πληρώνουν.

Εντάξει, κάθε μέρα πεθαίνει κόσμος, δηλαδή θα έπρεπε η ζωή μας να είναι μόνιμα με πένθος; Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι νεκροί με τους νεκρούς. Άλλο είναι να σέβασαι κάποιον θάνατο, και άλλο να αλλάζεις την ζωή και το πρόγραμμα της κοινωνίας λόγο ενός θανάτου που -κάποιους άλλους- λίγο τους απασχολεί πέραν των 5 λεπτών είδησης στα κανάλια.

Πρέπει να καταλάβεις ότι ο εμπορικός σύλλογος δεν έχει από το νόμο να ελέγξει κανέναν. Βγάλε μία φωτογραφία πριν, βγάλε μία φωτογραφία μετά και στείλε την στο τμήμα εμπορίου ή στο fpolis του υπουργείου ανάπτυξης.

ΠΑshock price

Με εγκεφαλικό διακομίστηκαν εκατοντάδες καταναλωτές από την τρομερή πτώση τιμων στο Παναρκαδικό νοσοκομείο.

Εγώ πήγα σε οίκο ανοχής της πόλης που θα είχαν shockprice. Μου υποσχέθηκαν -50% στην τιμή για μια ξανθιά Ρωσίδα και τελικά εμφανίστηκε η πατσουρογρια η τσατσά. Από το υπόγειο θα την ανέβασαν για την ημέρα του shockprice.

υπαρχουν σοβαρα καταστηματα στη πολη μας,που δεν κοροιδευουν ,ουτε ανεβαζουν τιμες,ουτε κινεζικα φερνουν ,τιμωρηστε επιτελους αυτα τα καταστηματα που εχετε εντοπισει να κοροιδευουν τον κοσμο,και μην ψωνιζετε απο αυτα ,αλλα στηριξτε τα σοβαρα καταστηματα της πολης μας,δεν ειναι ολοι το ιδιο,σε καθε επαγγελμα υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι.

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ. ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ. Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

08:48 Τραβάτε ρε μιξοπαρθένες όλες, που γίνατε και ευαίσθητοι πάνω σε ξένες πλάτες. Άλλο να λυπάσαι που (ξανά) χάθηκε ένα νέο παιδί μ' αυτό τον τρόπο κι άλλο κάθε φορά που γ΄νεται κάποιο ανάλογο ατύχημα να αναβάλλουμε τα πάντα και να κλαίμε τη μοίρα μας. Είπε ένας μια μακακία και όλοι οι ειδήμονες του πληκτρολογίου γράψατε το μακρύ σας και το κοντό σας. Γάϊδαρος, παρτάκιας και σάπιος είσαι εσύ κι όλο σου το σόι. Θες να μας πεις δηλαδή ότι όλος ο κόσμος ήταν έξω κι εσύ άναβες κεράκι στη Μεγαλόχαρη για το παιδί που χάθηκε; Δεν δόθηκε εθνικό πένθος, τριήμερο πένθος στην Αεροπορία δόθηκε...

@15.05 Δηλ. περίμενες Νοτοπούλου και σου βγήκε Χριστοδουλοπούλου;

@16:08 Τα συμφέροντα μπορεί να είναι πάντα συμφέροντα, αλλά ο Μήτshιος δεν θα είναι πάντα δήμαρχος. That's it. Finito la musica passato la fiesta. Game over. The end. Fin. Τέλος και bye-bye κι άλλο κακό να μην μας εύρει..

Ο μισός κόσμος από πέρσι. Η Τρίπολη μεταμορφώθηκε σε ένα απέραντο γυφταριό. Μπουζουκοκλάρινα και djs της κακιάς ώρας με αισθητική Φουρθιώτη. Μεγάφωνα στη διαπασών στη μία τα ξημερώματα, λες και στην πόλη δεν υπάρχουν γέροντες, ασθενείς, εργαζόμενοι, μωρά παιδιά που χρειάζεται να ησυχάσουν και να κοιμηθούν. Όλα στο βωμό του κέρδους μια χούφτας εμπόρων της συμφοράς και μερικών σουβλατζήδων.

@16:56 Εσύ πάντως εξυπηρετείς συμφέροντα και η δουλειά που σου είπαν να κάνεις είναι να κράζεις και το κάνεις πολύ καλα. Μπράβο σου.

Τα μαγαζιά ανταποκρίθηκαν όπως επίσης και ο κόσμος, ο οποίος δεν χαζός, και διάλεξε που θα ψωνίσει. Άλλωστε έβλεπες ότι δεν ήταν όλα τα μαγαζιά γεμάτα! Απο κει και πέρα η διοργάνωση περιελάμβανε πάρα πολλά δρώμενα. Οι μόνες αστοχίες, κατ' εμέ ήταν η πολλή φασαρία από τα μεγάφωνα και ο "αποκριάτικος" παρουσιαστής. Μακάρι του χρόνου να έχουν διορθωθεί και αυτά!

@17:27 Τράβα φτύσ' τα μπούτια σου ρε που θα μας απαγορεύσεις να μιλάμε κιόλας! Όποιον θέλω θα κράζω κι αυτούς τους ανίκανους που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο 4 χρόνια τώρα, ακόμα περισσότερο. Σου θίξαμε το θίασο του θεάτρου σκιών και παρεξηγήθηκες; Άχρηστοι αγράμματοι ψηφοφόροι των επίσης άχρηστων κι αγράμματων, που σας κράζει και σας φτύνει όλη η πόλη και νομίζετε ότι ψιχαλίζει! Τροκάνια, που νομίζετε ότι όλοι όσοι σας κράζουν είναι βαλτοί και εξυπηρετούν συμφέροντα! Αλλά πού θα πάει, θα'ρθούν οι εκλογές, δεν θα'ρθούν; Θα γελάσουν και τα αδέσποτα με το μαύρο που θα φάτε...

22.55 εσυ πρεπει να εχεις φαει πολυυυυυυ φαπα ,δεν εξηγητε αλλιως ,εχει αναψει ο σβερκος σου ,χαχαχαχχαα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.