Νύχτα «Shock Price - cool edition» στην Τρίπολη (pics,vid)

Νύχτα «Shock Price - cool edition» στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάρτιος 03, 2018 - 21:19
1 σχόλια

Μετά την επιτυχία της αντίστοιχης καλοκαιρινής εκδήλωσης Νύχτας «Shock Price» οι διοργανωτές έλαβαν την απόφαση να πραγματοποιήσουν μία δεύτερη παρόμοια εκδήλωση το Σάββατο 3 Μαρτίου στην Τρίπολη.

Ο Δήμος Τρίπολης, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ), η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου υποστηρικτές αυτής της εκδήλωσης είχαν ως στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς διοργανώνοντας τη Νύχτα «Shock Price – Cool Edition»

Όλα τα καταστήματα στο πεζοδρομημένο κέντρο της Τρίπολης , αλλά και όχι μόνο, ήταν ανοιχτά.

Η μουσική από τον Dj Charly H. Fox ανέβαζε την διάθεση  και οι παρουσιαστές Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ μαζί με την Γιώτα – Όλγα Καραθανάση έδιναν μία εορταστική νότα στην πόλη.

Να αναφέρουμε ότι ο περισσότερος κόσμος περπατούσε στο πεζοδρομημένο κέντρο, ενώ λιγότεροι καταναλωτές επέλεγαν να πάνε και στα καταστήματα που βρίσκονταν στην υπόλοιπη πόλη.

Έφ.Κ

Video: 

ArcadiaPortal.gr Νύχτα «Shock Price - cool edition» στην Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πείτε ό,τι θέλετε για τον δήμαρχο αλλά αναγνωρίστε του πως ξέρει να κουμαντάρει σωστά τον πολτό που άγεται και φέρεται

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.