N.Τσιαμούλος: Ο δήμαρχος να ανακαλέσει στην τάξη την κ. Ζαμπαθά και τον κ. Κουκάκη (video)

N.Τσιαμούλος: Ο δήμαρχος να ανακαλέσει στην τάξη την κ. Ζαμπαθά και τον κ. Κουκάκη (video)

Ιούλιος 11, 2012 - 16:30
20 σχόλια

«Η διοίκηση και η αυτοδιοίκηση δεν είναι ιδιοκτησία κανενός» ανέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονος μειοψηφίας του δήμου Τρίπολης και εκπρόσωπος της μειοψηφίας στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Νίκος Τσιαμούλος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι με σκοπό έναν σύντομο απολογισμό για τα πεπραγμένα της διοίκησης του Νομικού Προσώπου. Οι δηλώσεις του κ. Τσιαμούλου για την πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Χριστίνα Ζαμπαθά αλλά και το Δημοτικό Σύμβουλο Σταύρο Κουκάκη αιχμηρές και αφήνουσες αρκετές υπόνοιες για όσα έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν στο Νομικό Πρόσωπο.

Μάλιστα ο κ. Τσιαμούλος έδωσε και κανόνες χρηστής διοίκησης στους προααναφερθέντες τονίζοντας ότι η εξουσία ασκείται από το λαό, για το λαό και με το λαό ενώ δεν θα πρέπει τίποτα να γίνεται εν κρυπτώ.Και ζήτησε από το δήμαρχο να αποκαταστήσει το κύρος της δημοτικής αρχής και να ανακαλέσει στην τάξη την κα. Ζαμπαθά και τον κ. Κουκάκη».
Ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον απολογισμό για το Νομικό Πρόσωπο στην ένσταση που κατέθεσε για το τεχνικό πρόγραμμα του Νομικού Προσώπου και με την οποία πέτυχε με 197 χιλιάδες ευρώ λιγότερα να γίνουν τα ίδια έργα. Επίσης μίλησε για τις απειλές που είχαν γίνει στα μέλη του ΚΑΠΗ για κλείσιμο του παραρτήματος στην οδό Παπαρρηγοπούλου, για μία εκδρομή στη Σαντορίνη που έγινε χωρίς να ενημερωθεί η μειοψηφία του Νομικού Προσώπου, ενώ τόνισε πως έχουν ζητήσει να τους δοθούν έγγραφα που αφορούν σε κάποια ποσά που δαπανούνται από το Νομικό Πρόσωπο, όπως για τη συναυλία με τη Χάρις Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη και μέχρι τώρα δεν έχουν λάβει καμία απάντηση. Μάλιστα ο κ. Τσιαμούλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την απειλή της κας Ζαμπαθά στον πολίτη που ασχολήθηκε με το θέμα του beach volley και δημοσίευσε το Arcadiaportal.gr και σημείωσε πως δεν γίνεται να απειλούνται οι πολίτες με μηνύσεις όταν επισημαίνουν κάτι που τους ενοχλεί, γιατί μία τέτοια κίνηση παραπέμπει σε άλλες εποχές και οι δημοτικές αρχές πρέπει να λογοδοτούν και όχι να απειλούν και για το λόγο αυτό η κα. Ζαμπαθά οφείλει να ανακαλέσει…

Δείτε στο βίντεο το σύνολο των δηλώσεων του κ. Τσιαμούλου

Ελένη Τράκα

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/R6XNNFAYKEI


20 Σχόλια

<p> Διαγράφηκαν σχόλια με ανώνυμες καταγγελίες.</p> <p> <strong>Admin</strong></p>

Ευτυχως παιδια που εχουμε το Νικολακη και μας δινει κανονες χρηστης διοικησης. Φωναζει δηλ. ο κλεφ...για να φυγει ο νοικοκυρης. Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε!!!

Εσένα Νικολάκη ποιός θα σε ανακαλέσει στην τάξη. Πάντως όχι ο υπόψηφιος Δήμαρχός σου γιατί μάλλον πας να του πάρεις τη θέση. Αλλά να ξέρεις άλλο Δημοτικός Σύμβουλος, άλλο υποψήφιος Δήμαρχος και άλλο Δήμαρχος...

Κανονισε Νικο μου να μην ερθει η Γαλανη και η Αλεξιου με τις ανταρες που κανεις............

Τώρα θέλει να μας κάνει και ο Τσιαμούλος τον ηθικό και τον σωστό, που θεωρεί την Φιλικών ιδιοκτησία του και εκλογική του περιφέρεια. με αποτέλεσμα να δημιουργεί προβλήματα, και να ξεσηκώνει τους ψηφοφόρους του σε άδικες και παράνομες πράξεις, λέγοντας ότι αυτός κάνει ότι θέλει? Άντε ρε καβαλημένα καλάμια....

Το κολυμβητηριο δε δουλεψε για λιγους μηνες γιατι κανενας δεν αναλαμβανε το πολιτικο κοστος να το κανει. Μπραβο στο ΝΠΔΔ που το εκανε και κολυμπουν πλεον τα παιδια μας σε μια καθαρη πισινα και οχι μεσα στην σκουρια που κολυμπουσαν τοσα χρονια. Οι δημοτες που δεν εξυπηρετουμε καμμια σκοπιμοτητα γνωριζουμε οτι υπαρχει καποια γραφειοκρατια που στερησε στα παιδια μας για λιγο το κολυμπι φετος. Το αποτελεσμα ομως δικαιωσε ολους μας, και αναγνωριστηκε και απο τις διεθνεις ομαδες που επισκεφτηκαν το κολυμβητηριο μας. Εαν δε γινοταν αυτη η ανακαινιση πολλοι γονεις θα αναγκαζομασταν να σταματησουμε τα παιδια μας γιατι οι εγκαταστασεις ειχαν φτασει στο απροχωρητο.

Κυριε Κ.Ν για να επιβεβαιώσουμε τις καταγγελίες σας θα σας παρακαλούσαμε να μας δώσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας Με εκτίμηση Arcadia Portal

Καλα τη κοντρα του για τους χορευτικους ομιλους που εχει ο Τσιαμουλος με τη Ζαμπαθα στο κολυμβητηριο και την Αλεξιου θα τη βγαλει? Ας πανε να τα βρουνε μονοι τους. Εμας μας ενδιαφερει οτι γινεται εργο και το χαιρονται οι δημοτες. Στα χορευτικα τους ας κανουν οτι θελουν.

Τσιαμούλο όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!!!!!!!!!!

Παρακολουθω ολους τους προλαλησαντες που μιλουν κατα του Τσιαμουλου.Μαλλον τους ενοχλει η αληθεια και η υπαρξη τετοιων ανθρωπων.Οποτε τους προτεινω να μη τον ξαναψηφισουν οπως και την προηγουμενη φορα.Τη καρυδια που εχει καρυδια χτυπουν λενε στο χωριο μου.Ας προσεχαν οι Διοικουντες γιατι εμπλεξαν με τον αρχηγο!!!!!!!

Η παραπληροφόρηση από τον κο Τσιαμούλο σε όλο της μεγαλείο !!! Ακούγοντας τις δηλώσεις στο παραπάνω βίντεο, θέλω να καταθέσω κάποια πραγματικά στοιχεία που δεν είναι κρυφά και παρακαλώ να δημοσιευθούν. 1) Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης δεν έχει δική του ταμειακή υπηρεσία !!!. Υπόκειται και ανήκει στην υφιστάμενη ταμειακή υπηρεσία του Δήμου. 2) Για την ταμειακή υπηρεσία και για όλα τα νομικά πρόσωπα έγινε συνολικά από τον Δήμο πρόσκληση στις τράπεζες για διαγωνισμό τον Φεβρουάριο/2011 , όπου ξεκάθαρα την καλύτερη προσφορά είχε δώσει η Eurobank και με επιπλέον χορηγία για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου. 3) Φαίνεται πως ο κος Τσιαμούλος ξέχασε πολύ γρήγορα ότι η Τρ. Πειραιώς είχε τα προηγούμενα χρόνια την διαχείριση όλων των χρημάτων του Δήμου, με εξευτελιστικό επιτόκιο κάτω από 0,5% (!!!) και όταν έγινε ο υποτιθέμενος 2ος διαγωνισμός "θυμήθηκε" η εν λόγω τράπεζα να ανεβάσει τα επιτόκιά της ! (τον δεύτερο άκυρο διαγωνισμό του ΝΠΔΔ τον "προκάλεσε" ο ίδιος ο Τσιαμούλος - γιατί άραγε???). 4) Πιστεύει ότι μπορούσαν να γίνουν αγώνες όπως το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης, το "Θέτις Cup" αλλά και καθημερινές προπονήσεις στο κολυμβητήριο σε μία πισίνα η οποία ήταν μέσα στην μούχλα και την σκουριά ??? Οι εργασίες συντήρησης ήταν απαραίτητες και ορθά έμεινε κλειστό το κολυμβητήριο το διάστημα εκείνο. 5) Ο Χατζηγιάννης είχε έρθει και παλιότερα, μήπως έχει να μας καταθέσει συγκεκριμένα στοιχεία για να κάνουμε συγκρίσεις του τότε & του σήμερα ??? 6) Και τέλος: Οι προσωπικές του κόντρες με συγκεκριμένα πρόσωπα του ΝΠΔΔ δεν αφορούν εμάς τους υπόλοιπους, γι'αυτό λοιπόν καλύτερα να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του. ------------------------ Μία απλή πολίτης και χρήστης του κολυμβητηρίου που τυχαίνει να ξέρω και λίγα (όμως αληθινά) στοιχεία για το ΝΠΔΔΔΤ.

Που έχει άδίκιο ο Νικόλας? Πείτε μου όλοι εσείς που παίρνετε θέση...? Με ντοκουμέντα μιλάει ο άνθρωπος.! Τέλος στη σαπίλα του συστήματος!ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!Η ΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟΛΑ!

ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ******* ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΣΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

το beach volley είναι κοινωνικό αγαθό για τον κάθε Τριπολιτσιώτη φορολογούμενο! Μπορεί το σκουπίδι να χει φτάσει τα 2μέτρα σε κάθε κάδο αλλά που θα δείξουμε τα νεά μας φορέματα και που θα κάνουμε δημόσιες σχέσεις άμα δεν κάνουμε πανυγηράκια;

το οτι υπαρχει κοντρα μεταξυ τσαμουλου ζαμπαθα,υπαρχει και μαλιστα οχι επειδη ειναι σε αντιπαλες παραταξεις ,αλλα και απο τους χορευτικους. ουτε με νοιαζει,ουτε μου καιγετε καρφακι για κανενα τους. αλλα μην γραφουμε και οτι θελουμε μερικοι. και μιλαω για το κολυμβητηριο. δηλαδη εγιναν οι αγωνες επειδη εκλεισε το κολυμβητηριο και εγιναν αυτα που εγιναν? αν θεωρηθει ανακαινηση αυτο. να σας θυμισω οτι παννεληνιοι αγωνες εγιναν και πριν λιγα χρονια ,παλι εδω με το κολυμβητηριο στην προηγουμενη κατασταση του. και δεν εγιναν μονο παννεληνιοι αγωνες κολυμβησης,αλλα ειχε ξαναερθει η εθνικη ομαδα πολο γυναικων ,και ειχαν γινει παλι διεθνεις αγωνες,παλι στο ιδιο κολυμβητηριο,και παλι με τις παλιες συνθηκες. και μαλιστα πριν λιγα χρονια ειχε γινει και φαιναλ φορ αντρων,πολο. παλι στο ιδιο κολυμβητηριο ,με την κατασταση που επικρατουσε τοτε. αυτα για να ξερουμε τι λεμε και να μην παρουσιαζουμε τα πραγματα οπως τα θελουμε. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΕ. εχετε παει σε αλλα κολυμβητηρια ανα την ελλαδα κυριοι και κυριες να δειτε σε τι κατασταση ειναι? σας ενημερωνω οτι αρκετα ειναι πολυ χειρωτερα απο την κατασταση του δικου μας ,προ ανακαινησης !!! και σας το λεω που ημουνα χρονια εφορος κολυμβησης και εχω γυρισει σε ολα τα κολυμβητηρια της πελλοπονησου και αθηνας. να δειτε τουαλετες να ξερνανε απο τα σιφωνια λοιματα !!! να δειτε πρασινα νερα μεσα στη πισινα,που να μην φαινετε σχεδον πλακακι κατω !!! και μιας και μιλαμε για ανακαινηση του κολυμβητηριου,για να ξερουμε τι λεμε να πουμε τι εχει γινει κιολας. βαφτηκαν τα ΜΙΣΑ σχεδον σιδερα του σκελετου της σκεπης. σκουπιστηκε το κολυμβητηριο. οταν ανοιξε το κολυμβητηριο,ουτε καν αλλαξαν τις ντουζιερες και μαλιστα στις αντρικες ελειπαν και δυο ,απο την προηγουμενη χρονια,μιας και ειχαν σπασει. οταν ενημερωσαμε για αυτο,μετα αλλαξαν δυο ντουζ(κοινως τα τηλεφωνα) !!! πλακακια τα ιδια ,ειτε σε ντουζ,ειτε σε πισινα. βατηρες οι ιδιοι. δηλαδη τελικα τοσο μεγαλη ανακαινηση ηταν αυτη,που ολο λεμε για ανακαινηση και ανακαινηση? με αυτα που γραφω δεν σημαινει οτι διαφωνω για τα εργα που εγιναν. αλλα μη τρελαθουμε κιολας οτι φτιαξαμε και αλλαξαμε το κολυμβητηριο !!!!!!!!!!! το κολυμβητηριο ηταν κλειστο τοσους μηνες περσι γιατι δεν ηθελαν να ειναι ανοιχτο για λογους κωστους θερμανσης. βγες και πες στα ισα εξω στον κοσμο. εχω προβλημα,δεν εχω χρηματα,θα μεινει κλειστο 2 μηνες. αυτο θα το δεχτω. ντομπρα. οχι κανουμε εργα κλπ κλπ. γιατι το κλειστο μπασκετ λειτουργει κανονικα και δεν κλεινει ποτε ,ακομα και οταν δεν υπαρχει αγωνιστικη περιοδος κυρια ζαμπαθα ? εκει δεν εχουμε εξοδα? ενα κολυμβητηριο σας ζητησαμε να αφησετε ανοιχτο,και χωρις θερμανση για να μην υπαρχουν εξοδα,και μας γραψατε. εμεις να δειτε που θα σας γραψουμε σε κανα 2-3 χρονια.

ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο Κος ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ 190.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ.ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΟΚΑΚΙ Η ΔΩΡΑΚΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΝΕΨΗ.

Επειδή όλοι γλυτώνουν λεφτά, θα ήθελα να επισημάνω κάτι για τον κ. Τσιαμούλο. Περισσότερο νοιάζεται για το επιτόκιο της Τράπεζας Πειραιώς ή για τα έργα που λέει ότι γλύτωσε 190.000 ευρώ και ένεκα Πλατώματος, που δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία και καταννόηση για 2-3 μήνες ακόμα, ο Δήμος θα πληρώσει μέχρι τέλος του χρόνου περίπου 1,5 εκατ. ευρώ! Αυτό δεν είναι κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος; Μην τρελαθούμε κιόλας για το ποιος χρεώνει ή ποιος γλιτώνει χρήματα το Δήμο Τρίπολης.....

TO KOΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΠΡΙΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΛΟ,(ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΛΑΒΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ),ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ,ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

Νικόλα ας τους να λένε! Συνέχισε να τους τα λες έξω από τα δόντια και οι τριπολητες θα είμαστε μαζί σου!!! Ο Σμυρνιωτης και η παρεουλα του εκτελεί σε!!!

<p> Για μαζευτείτε λίγο..... αντε... και συ Γιαννάκη και συ Νικολάκη.... που νομίζετε ότι η πόλη είναι το παιχνιδάκι σας και πάνω της πάνω της μπορείτε να βγάζετε τις αδυναμίες σας ή τις ενδόμυχες επιθυμίες σας. Ο Γιαννάκης τα γυροφέρνει έτσι ώστε να μη χάσει ψήφο και κυρίως την εύνοια των ατίθασων συμβούλων του και ο Νικολάκης τα σκαλίζει για να αρπάξει όσους περισσότερους μπορεί με το βλέμμα στην επόμενη τετραετία ... που σκοπό έχει να κάτσει στη θέση του Δημήτρη. Λοιπόν ...για να μη χάνουμε το χιούμορ μας.... Νίκο κάνε τη μεγάλη κίνηση ματ, την κίνηση που θα σε φέρει πανηγυρικά στην είσοδο του Δημαρχείου μετά βαϊων και κλάδων και επι πόλου όνου.... "ΆΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ" ... Εσύ οδήγησες την πόλη εδώ, εσύ μπορείς να την βγάλεις από το βασανιστήριο των σκουπιδιών. Ζήτησε να φτιαχτεί το εργοστάσιο διαχείρισης στο Πλάτωμα και ανέλαβε τη διοίκηση του για να το ελέγχεις. Αυτό είναι πραγματική υπηρεσία προς την πόλη... Όλα τα άλλα είναι φούμαρα..... Μετά κάνε συγχώνευση Αρκαδιανής και ΧΟΤ και σίγουρα θα είσαι πρόεδρος του νεου ΔΣ (σίγουρα θα πάρεις περισσότερους απο τη Χριστίνα) Μιλάμε για βαρβάτη επιχείρηση... κόσμος, *** και σίγουρη επανεκλογή... Βάλε τη Χριστίνα αρχηγό των δασκάλων χορού (γιατί είναι μερακλού και χορεύει πιο ωραία) και κράτα εσύ την οικονομική διαχείριση ;) Ενοποίησε το Νομικό πρόσωπο με την ΚΕΔΗΤ.... γιατί ποια είναι η διαφορά τους Εκδηλώσεις κάνει και το ένα και το άλλο.... και επειδή είσαι μάστορας στα λογιστικά θα αναλαβεις και αυτή την κοινοπραξία.... μιλάμε για***..... ..... Τωρα όλοι εσείς που γράφετε υπέρ του ενός ή του άλλου τόσο ξεδιάντροπα, τόσο επιφανειακά και ασυλλόγιστα, αν δεν είσαστε εντεταλμένοι υποστηρικτές και δεν πληρώνεστε να κάνετε αυτή τη δουλειά... μάλλον δεν είσαστε απο την πόλη...</p>