Ντροπή μας! (pics)

Ντροπή μας! (pics)

Μάρτιος 27, 2017 - 09:36
1 σχόλια

Ο διαχειριστής της σελίδας  «Λαγκαδιανά Νέα» Κανέλλος Γιαννικόπουλος επισκέφτηκε πρόσφατα το χωριό Γούναρη  το οποίο όπως αναφέρει είναι σημείο αναφοράς για τα Λαγκάδια, καθώς από αυτό μοναδικό θέρετρο,  μπορεί κανείς να δει το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, αλλά αντί αυτού αντίκρισε κάτι που τον εξόργισε.

«Κάποιοι ανεγκέφαλοι ‘’ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ’’, θεώρησαν σκόπιμο (λόγω της παρατεταμένης μη αποκομιδής σκουπιδιών από τον Δήμο) να πετάνε τα σκουπίδια τους εκεί ,δημιουργώντας μια μίνι χωματερή !!!!
Είναι έγκλημα αυτό !!! 

Πρέπει να επιληφθεί ο  Δήμος και η αστυνομία

Πηγή: lagkadia-lagkadia.blogspot.gr

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ρε φ'ιλε δεν ντρέπεσαι να δείχνεις δημόσια τα χάλια που εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε ; Βρήτε τα μεταξύ σας και μην ρεζιλεύετε συνέχεια το χωριό σας. Μιά το ένα μιά το άλλο στο τέλος δεν θα πατάει άνθρωπος. Αμα το αγαπάς τόσο μάζευτα και πέτατα και μη το κάνεις βούκινο. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία...κίτρινος τύπος είναι. Μας κοροϊδεύει κόσμος ! Δυσφημίζεις το χωριό σου...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.