Ντόμινο παραιτήσεων στο Επιμελητήριο Αρκαδίας;

Ντόμινο παραιτήσεων στο Επιμελητήριο Αρκαδίας;

Νοέμβριος 14, 2018 - 16:00
3 σχόλια

Η σημερινή ανακοίνωση παραίτησης του Γιάννη Μπουντρούκα από την Προεδρία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία , ήταν κάτι που όλοι το περίμεναν να γίνει από τον υποψήφιο πλέον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Η εξέλιξη αυτή όμως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Arcadia Portal είναι πολύ κοντά σε ένα ντόμινο παραιτήσεων από το ΔΣ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας!

Ο λόγος δεν είναι η παραίτηση του Προέδρου  αλλά ο τρόπος και η συμπεριφορά στην όλη διαδικασία η οποία προκάλεσε έντονες εσωτερικές αντιδράσεις . Για να πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή, η επιστολή του Γιάννη Μπουντρούκα αναφέρει πως η παραίτησή του έγινε  κατά την διάρκεια των εργασιών της Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Νοεμβρίου! Την περασμένη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου είχαν συνάντηση παρουσία του κύριου Μπουντρούκα και δεν ενημερώθηκε κανείς επίσημα για την παραίτηση του και τις διαδικασίες που ακολουθούν με αποτέλεσμα αρκετά μέλη να μάθουν σήμερα από τα ΜΜΕ για την απόφαση του τέως πλέον Προέδρου Γιάννη Μπουντρούκα.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως αυτή η εξέλιξη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε αρκετά μέλη του Επιμελητηρίου καθώς δεν τηρήθηκαν οι σωστές και προβλεπόμενες διαδικασίες, ένιωσαν μία «κοροϊδία» προς το πρόσωπό τους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για παραιτήσεις από το ΔΣ του Επιμελητηρίου. 

Τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις...

Θάνος Μπόγρης


3 Σχόλια

καλα, τωρα καταλαβαν τον μπουντρουκα ? εκανε τη δουλεια του ολα τα χρονια,και τωρα τους αμολησε οπως γουσταρε ,παλι για να κανει τη δουλεια του,θελω να τους δω ομως οταν θα ξαναγυρισει πισω στο επιμελητηριο πως θα τον δεχτουν

AN O ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΨΗΝΙΣΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ......ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑ Η ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ....ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΊΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.