Το ντέρμπι της παραμονής στον Παγγορτυνιακό (video)

Το ντέρμπι της παραμονής στον Παγγορτυνιακό (video)

Απρίλιος 18, 2015 - 20:25
0 σχόλια

Ο Παγγορτυνιακός αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν τελικά κατάφερε με ένα καταπληκτικό σερί θετικών αποτελεσμάτων στις τελευταίες αγωνιστικές να φτάσει στην επιτυχία και στην παραμονή του στην Α’ Αρκαδίας.

Το φινάλε του πρωταθλήματος έφερε τον Ορχομενό και τον Παγγορτυνιακό αντιμέτωπους  στο Λεβίδι σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο και για τους δύο με φόντο ασφαλώς την εξασφάλιση της παραμονής.

Η ομάδα της Γορτυνίας πήγε στο Λεβίδι για δύο αποτελέσματα αφού και η ισοπαλία ήταν υπέρ της σε αντίθεση με τον Ορχομενό που έπαιζε αποκλειστικά και μόνο για την νίκη. Ο Παγγορτυνιακός όμως ήταν ο μεγάλος νικητής με 2-3 με  τον Κουρόγιωργα να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τα δύο γκολ που πέτυχε και τον Ορχομενό τελικά να είναι η δεύτερη ομάδα μετά τον Ηρακλή Βερβένων που αποχαιρετά την Α’ Αρκαδίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παγγορτυνιακό να αιφνιδιάζει και να ανοίγει το σκορ στο 3’ με τον Κουρόγιωργα. Στην συνέχεια ο Ορχομενός πίεσε έφτασε με αξιώσεις στην εστία του Κοτζάι όμως δεν ήταν αποτελεσματικός με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Κλαπή. Η ομάδα της Γορτυνίας χτυπώντας στην αντεπίθεση έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 24’  εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα του Κουρόγιωργα και μάλιστα στο 42’ είχε και δοκάρι και πάλι με τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Στην επανάληψη ο Ορχομενός βγήκε να τα παίξει όλα για όλα με τον Παγγορτυνιακό όμως να είναι πολύ επικίνδυνος στις κόντρα αντεπιθέσεις όταν σε μία από αυτές στο 53’ ο Γκίζης μετά από θαυμάσια ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στο δοκάρι του Καραμπή. Η πίεση του Ορχομενού όμως απέφερε καρπούς με την κεφαλιά του Βεργάκη στο 58’ ξαναβάζοντας την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι. Στην συνέχεια οι «πράσινοι» του Λεβιδίου έφτασαν δύο φορές κοντά στην ισοφάριση με τις ευκαιρίες από κοντά των Θοδωρή και Σωτήρη Μούστου. Το 2-2 ήρθε τελικά με τον Σωτήρη Μούστο στο 70’ με το παιχνίδι στο τελευταίο εικοσάλεπτο να γίνεται θρίλερ. Ο Ορχομενός με την ψυχολογία στα ύψη έφτασε κοντά στην ανατροπή με το σουτ του Βεργάκη από το ύψος της περιοχής να το μπλοκάρει σταθερά ο Κοντζάι. Ο Παγγορτυνιακός όμως στο 84ο λεπτό μετά το γέμισμα του Τσιόγκα και το λάθος του Καραμπή πέτυχε το 2-3  με τον Λαμπράκη κλειδώνοντας την νίκη του και την παραμονή του στην Α’ Αρκαδίας.

Ορχομενός Λεβιδίου: Καραμπής, Τσαρουχάς (Βεργάκης), Νέζος, Σίολας, Ηλιόπουλος (Παρασκευόπουλος), Ντρέου, Κλαπής, Μούστος Θ., Μπακόπουλος, Μούστος Σ., Ζιάζιαρης

Παγγορτυνιακός: Κοντζάι, Σπηλιωτόπουλος, Τσιόγκας, Κουλούρης, Μουστόγιαννης, Γκίζης, Σουρλίγγας (Ζαφειρόπουλος), Καρκούλης (Γκαβέλας), Λαμπράκης, Τόκος, Κουρόγιωργας

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ορχομενός Λεβιδίου-Παγγορτυνιακός 2-3


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.