Ντέρμπι για την παραμονή στην Μεγαλόπολη με το Πανιώνιος - Απόλλωνας

Ντέρμπι για την παραμονή στην Μεγαλόπολη με το Πανιώνιος - Απόλλωνας

Μάρτιος 27, 2018 - 13:24
0 σχόλια

Οι αριθμοί των δύο ομάδων πριν από τον μεγάλο αγώνα

Η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας περιλαμβάνει δύο ντέρμπι σε κορυφή και ουρά που θα κρίνουν πολλά ίσως για την υπολειπόμενες δύο αγωνιστικές που απομένουν.

Η αναφορά του κειμένου μας έχει να κάνει με το ντέρμπι της ουράς στην Μεγαλόπολη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Απόλλωνα Τυρού στο πιο σημαντικό παιχνίδι και των δύο ομάδων με φόντο την παραμονή.

Ο Απόλλωνας Τυρού πηγαίνει στην Μεγαλόπολη με ένα βαθμολογικό μαξιλαράκι +5 με τον Πανιώνιο από την άλλη να παίζει τα ρέστα του για νίκη και μόνο νίκη που θα του αναπτερώσει τις ελπίδες και θα τον βάλει ξανά και πάλι δυναμικά στο κόλπο.

Η νεανική ομάδα της Μεγαλόπολης μετράει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 11 ήττες στο πρωτάθλημα έχοντας συνολικά 16 γκολ υπέρ και 26 γκολ κατά με τον Απόλλωνα από την άλλη να έχει 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες έχοντας την απόλυτη ισορροπία σε άμυνα και επίθεση με 25 τέρματα ενεργητικό και 25 παθητικό.

Ο Πανιώνιος στην Μεγαλόπολη έχει μαζέψει 11 από τους 16 συνολικά βαθμούς του στο πρωτάθλημα έχοντας στην έδρα του 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες με τον Απόλλωνα από την άλλη να έχει κατακτήσει μακριά από τον Τυρό 10 από τους 21 συνολικά βαθμούς καθώς μετράει 3 ήττες, 4 ισοπαλίες και 2 νίκες.

Οι κυανέρυθροι της Μεγαλόπολης είναι μια ομάδα που στηρίζεται κυρίως στο ομαδικό πνεύμα έχοντας ωστόσο παίχτες που το παιχνίδι της περνάει σε μεγάλο βαθμό από τα πόδια τους. Παπαδόπουλος (επιστρέφει από την τιμωρία του), Ζέρβας, Τσουμπλέκας, Σιμόπουλος, Κλασογιάννης και ασφαλώς ο Γιαννόπουλος (Κουα) στα μετόπισθεν αποτελούν τους βασικούς άξονες του Πανιώνιου.

Οι κυανόλευκοι από τον Τυρό είναι ένα δυναμικό σύνολο που στηρίζεται στην εμπειρία αλλά και στις ατομικές ενέργειες που μπορεί να πάρει από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές του. Κοσκολός, Τζιανής Μέλλος, Κάστας και βέβαια Χρόνης και Παρασκευάς αποτελούν το βαρόμετρο του Απόλλωνα όντας αυτοί που καλούνται να βγουν μπροστά για την ομάδα τους.

Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης είναι ο Αποστόλης Παπαδόπουλος με 7 γκολ και τον Απόλλωνα Τυρού οι Δημήτρης Κοσκολός και Χρήστος Τζιανής επίσης έχοντας σημειώσει 7 τέρματα.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου στον Τυρό ο Πανιώνιος είχε φύγει με την νίκη επικρατώντας του Απόλλωνα με σκορ 0-1 με γκολ που είχε σημειώσει ο Σιμόπουλος μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες είχαν από πολλές ευκαρίες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.