Ντεμπούτο του Αντωνίου στη Γ' Εθνική στην ήττα του Ερμή από την Καλλιθέα (vid)

Ντεμπούτο του Αντωνίου στη Γ' Εθνική στην ήττα του Ερμή από την Καλλιθέα (vid)

Οκτώβριος 08, 2019 - 17:23
0 σχόλια

Ο Αντώνης Αντωνίου πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στην Γ' Εθνική κατηγορία με τον Ερμή Κορυδαλλού ωστόσο η ομάδα του γνώρισε την ήττα από την Καλλιθέα για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Ο Αρκάς αριστερός μπακ-χαφ βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα του Ερμή Κορυδαλλού και αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτό έχοντας καλή απόδοση με την Καλλιθέα όμως να επινεναιώνει τον τίτλο του φαβορί στο παιχνίδι αυτό και να είναι η νικήτρια με σκορ 4-0.

Καλλιθέα: Φαρμάκης, Βιδάλης, Κρητικός, Καλύβας, Ντρούγκας (67΄ Μουρελάτος), Βελέτης, Στούπης, Κώστας (79΄ Καλημέρης), Βασιλειάδης, Μακρυγιάννης (73΄ Γκρόσιος) και Μαρουκάκης (88΄ Αγάθης).

Ερμής Κορυδαλλού: Μπότος, Μικρούλης, Αντωνίου, Καλιακούδας, Λαζάκης, Καραγιάννης (62΄ Λαγκαδίτης), Τζανιδάκης, Κιούκου (46΄ Θεοδωρόπουλος), Τσαουρδάς (46΄ Σκόνδρας), Βύρης και Νταλάκος (80΄ Μακαρωνάς).

Ειδήσεις: 
Video: 

Καλλιθέα-Ερμής Κορυδαλλού 4-0 (06/10/2019)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.