Ντεμπούτο ως βασικός με γκολ ο Ανδρέας Γεωργίτσης (vid)

Ντεμπούτο ως βασικός με γκολ ο Ανδρέας Γεωργίτσης (vid)

Ιανουάριος 22, 2020 - 15:04
0 σχόλια

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της πρώτης ομάδας του Λεωνιδίου πέτυχε κόντρα στο Κορακοβούνι ο Ανδρέας Γεωργίτσης, σε μια ιδιαίτερα ξεχωριστή στιγμή που είναι σίγουρο πως θα θυμάται για αρκετό καιρό.

Μάλιστα ο 15χρονος μεσοεπιθετικός σκοράρει στην πρώτη συμμετοχή στο βασικό σχήμα της ομάδας, καθώς μέχρι τώρα είχε χρησιμοποιηθεί από τον Γιάννη Νενεκούμη μόνο ως αλλαγή σε προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Ανδρέας Γεωργίτσης στον αγώνα της περασμένης Κυριακής για την 13η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού δικαιώνοντας τόσο με το γκολ του όσο και με την συνολικότερη απόδοσή του την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως το γκολ του Ανδρέα Γεωργίτση δεν άνοιξε μόνο τον δρόμο προς την νίκη για το 4-0 του Λεωνιδίου επί του Κορακοβουνίου αλλά ήταν και το πρώτο της ομάδας για το νέο έτος, με τον νεαρό να το πανηγυρίζει και να χαίρεται την κάθε στιγμή.

Δείτε στο βίντεο το πρώτο γκολ του 15χρονου Ανδρέα Γεωργίτση με την φανέλα της ανδρικής ομάδας του Λεωνιδίου:

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Ντεμπούτο ως βασικός με γκολ ο Ανδρέας Γεωργίτσης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.