Ντεμπούτο Γιαννιώτα με την Εθνική Ελλάδος

Ντεμπούτο Γιαννιώτα με την Εθνική Ελλάδος

Μάρτιος 30, 2015 - 09:48
0 σχόλια

Το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης Γιάννης Γιαννιώτας την Κυριακή (29/3) στον εκτός έδρας αγώνα με την Ουγγαρία για την φάση των ομίλων των προκριματικών του Euro 2016.

Ο πλάγιος επιθετικός της αρκαδικής ομάδας έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης που αγωνίστηκε με το Εθνόσημο της Εθνικής ομάδας Ανδρών στο στήθος.

Ο Γιαννιώτας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή στο 77ο λεπτό στη θέση του Γιάννη Φετφατζίδη δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό και προσπαθώντας να βοηθήσει την ομάδα του όσο το δυνατόν καλύτερα.

Η Εθνική Ελλάδος παρότι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη και έχασε ευκαιρίες για να πάρει την νίκη έμεινε στο 0-0 με την ισοπαλία να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα σχετικά με την υπόθεση πρόκρισης.  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.