Ντεμπούτο για Μανιά, ήττα για την Εθνική

Ντεμπούτο για Μανιά, ήττα για την Εθνική

Μάιος 16, 2018 - 10:00
1 σχόλια

Ο Μιχάλης Μανιάς πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο τους με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος στην φιλική ήττα με 2-0 από την Μουντιαλική Σαουδική Αραβία στο παιχνίδι που διεξήχθη στην Ισπανία.

Ο Ροδίτης επιθετικός ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της γαλανόλευκης και αγωνίστηκε για 60' λεπτά όπου και αντικαταστάθηκε από τον Κουλούρη. Ο Θεσσαλονικιός αμυντικός από την άλλη δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Μιχαελ Σκίμπε.

Η Εθνικής μας ομάδα παρατάχθηκε με πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή της. Σκόρερ για τους Σαουδάραβες ο Αλ-Νταουσαρί στο 19' και ο Κανού στο 79'. Δοκάρι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ο Τάσος Μπακασέτας με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ελλάδα (Μίκαελ Σκίμπε): Μπάρκας (46’ Γιαννιώτης), Μπακάκης, Ρισβάνης, Νικολάου, Γιαννούλης, Τζιόλης, Ταχτσίδης, Λημνιός (46’ Λαμπρόπουλος), Πέλκας (60’ Μάνταλος), Μπακασέτας (90’ Γαλανόπουλος), Μανιάς (60’ Κουλούρης)

Σ.Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ Μοσαϊλέμ, Αλ-Μπρέικ,Ομ. Χαουσλαουι, Χαουσλαουι, Σαχράνι, Αλ Φαράζ, Οταΐφ, Αλ Τζασίμ, Αλ Σέχρι, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σαλάουι.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.