Ντεμπά Μπά «Ο Αστέρας άξιζε την νίκη» (video)

Ντεμπά Μπά «Ο Αστέρας άξιζε την νίκη» (video)

Νοέμβριος 28, 2014 - 09:53
0 σχόλια

Ο επιθετικός της Μπεσίκτας, Ντεμπά Μπα, αμέσως μετά τον αγώνα με τον Αστέρα, δήλωσε πως οι Αρκάδες άξιζαν την νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ είπε επίσης πως η ομάδα του θέλει να φτάσει όσο το δυνατών πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα Λίγκ.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντεμπά Μπα:

Για το αν ο Αστέρας άξιζε κάτι περισσότερο από την φάση των ομίλων: «Δεν έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως ο Αστέρας δεν άξιζε τίποτα περισσότερο από αυτό που πήρε στο πρώτο παιχνίδι, ενώ εμείς αξίζαμε να πάρουμε την νίκη. Αλλά στο σημερινό παιχνίδι ο Αστέρας έπαιξε πάρα πολύ καλά και μάλλον άξιζε κάτι περισσότερο».

Για το που πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει η Μπεσίκτας: «Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση. Από εδώ και πέρα το Γιουρόπα Λίγκ έχει πολύ δρόμο, θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ελπίζουμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο». 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ντεμπά Μπα: Άξιζε την νίκη ο Αστέρας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.