Ντάνι Σουάρεθ: «Una roca» για την κιτρινομπλέ άμυνα

Ντάνι Σουάρεθ: «Una roca» για την κιτρινομπλέ άμυνα

Ιούνιος 20, 2019 - 18:05
0 σχόλια

Una roca στα Ισπανικά σημαίνει ένας βράχος και αυτό ακριβώς είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης Ντάνι Σουάρεθ. Ένας πραγματικός βράχοςγια το κέντρο της άμυνας.

Εδώ και λίγη ώρα ο Ντάνι Σουάρεθ θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Αστέρα καθώς βρίσκεται στην Τρίπολη, ρύθμισε τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με τους κιτρινομπλέ, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και το μόνο πια που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Ντάνι Σουάρεθ γίνεται το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της αρκαδικής ομάδας σε διάστημα 4 ημερών μετά τους Σεσκ Ρεχίς Κρεσπί και Μπόρχα Φερνάντες, είναι και αυτός Ισπανός αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την Ιβηρική παροικία που στήνεται για τα καλά στην Τρίπολη.

Μετά την επίθεση με τον Σεσκ Ρεχίς, τον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής με τον  Μπόρχα Φερνάντες σειρά πήρε η αμυντική γραμμή και η θέση των στόπερ με τον Ντάνι Σουάρεθ να έρχεται να καλύψει το κενό του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης είναι μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική περίπτωση  και έρχεται στην χώρα μας έχοντας σαφές δείγμα γραφής, εξαιρετικές συστάσεις, παραστάσεις, γεμάτες και καλές χρονιές,  αλλά και την απαιτούμενη εμπειρία σε μια πολύ ώριμη φάση της καριέρας του.

Το ποδοσφαιρικό ξεκίνημα του Ντάνι Σουάρεθ αποτελεί το όνειρο του κάθε  παιδιού μιας και τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην Αράνχεζ αλλά πολύσ σύντομα πήγε στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης όπου με την τρίτη ομάδα την Ρεάλ Καστίγια κατέγραψε 54 συμμετοχές και 5 γκολ για να ακολουθήσει στην συνέχεια η Πονφεραντίνα.

Η τριετία που μας πέρασε βρήκε τον Ντάνι Σουάρεθ στην Πολωνία και την Γκούρνικ Ζάμπζε με την οποία κατέγραψε συνολικά 81 συμμετοχές και 10 τέρματα ενώ προέρχεται από μια γεμάτη και εξαιρετική σεζόν με 38 παιχνίδια και 4 γκολ.

Ο 29χρονός κεντρικός αμυντικός βλέπει τον κόσμο από τα 1, 91 εκατοστά ,είναι δεξιοπόδαρος και οι πρώτες συστάσεις κάνουν λόγω για έναν καταπληκτικό αμυντικό στο ψηλό παιχνίδι, τρομερά δυναμικό (όχι όμως και αντιαθλητικό 6 κίτρινες και καμία κόκκινη την περσινή χρονιά στο Πολωνικό πρωτάθλημα) που εκτός από την σιγουριά και το εκτόπισμα που μπορεί να δώσει στην κιτρινομπλέ άμυνα μπορεί να προσφέρει και επιθετικές στο σκοράρισμα λύσεις από στατικές φάσεις.

Τα χαρακτηριστικά του Ντάνι Σουάρεθ είναι αυτά που έλειψαν από την άμυνα του Αστέρα καθώς αναμένεται να δώσει ύψος και σκληράδα ενώ μπορεί να επωμιστεί τον ρόλο του ηγέτη των μετόπισθεν.

Ο Αστέρας Τρίπολης χτυπάει Ισπανικά με το πλάνο και τον προγραμματισμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς να συνεχίζεται με εντατικότατους ρυθμούς βάζοντας ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ του ρόστερ του. Τα περισσότερα στο γήπεδο...

Δείτε το βίντεο και πάρτε μια γεύση από τον Ντάνι Σουάρεθ και γνωρίστε καλύτερα τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό που ντύνει στα κιτρινομπλέ ο Αστέρας Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Dani Suarez 2018 | GORNIK ZABRZE


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.