«Νταμπλ αφιερωμένο σε όλο το Λεωνίδιο» (vid)

«Νταμπλ αφιερωμένο σε όλο το Λεωνίδιο» (vid)

Μάρτιος 08, 2017 - 22:00
5 σχόλια

Συγκίνηση, χαρά, ευτυχία αφιερώσεις. Τα πάντα είχαν οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και των απονομών για την κυπελλούχο πια ομάδα του Λεωνιδίου.

Πιτ Κυρίος, Γρηγόρης Λάτσης και ο MVP του τελικού Ανδρέας Κυρίος από την  πλευρά των ποδοσφαιριστών και ασφαλώς ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας προπονητής του Λεωνιδίου Γιάννης Νενεκούμης μίλησαν για την κατάκτηση  του κυπέλλου, τον αγώνα και βέβαια για το φετινό ντάμπλ.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Πιτ Κυρίος εξέφρασε την χαρά του, τονίζοντας ότι η ομάδα του δικαιώθηκε έπειτα από δύο χαμένους τελικούς στο παρελθόν και αφιέρωσε το νταμπλ στους φιλάθλους και σε όλο το Λεωνίδιο.

Ο Γρηγόρης Λάτσης από την πλευρά του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ορχομενό και την αγωνιστική του εικόνα δίνοντας συγχαρητήρια προς την αντίπαλη ομάδα. Επίσης και αυτός εξέφρασε την χαρά και την ευτυχία του που είναι μέλος της κατάκτησης του νταμπλ και αναφερόμενος στην επόμενη σεζόν τόνισε πως το Λεωνίδιο χρειάζεται δουλειά από όλους σε μια δύσκολη και απαιτητική κατηγορία.

Ο MVP του τελικού και σκόρερ του δεύτερου τέρματος του τελικού Ανδρέας Κυρίος δήλωσε ευτυχισμένος και χαρούμενος τόσο για την κατάκτηση του κυπέλλου του νταμπλ όσο και για την ατομική του διάκριση ευχαριστώντας σε αυτό τους συμπαίχτες του και αφιερώνοντας τους τον τίτλο που πολυτιμότερου παίχτη της αναμέτρησης.

Ο προπονητής του Λεωνιδίου Γιάννης Νενεκούμης ευχαρίστησε την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την παραχώρηση του γηπέδου ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ ενώ απέδωσε και τα εύσημα στην ΕΠΣ Αρκαδίας για την διοργάνωση αυτή συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του τόνισε πως μυστικό της επιτυχίας δεν είναι άλλο από τις σχέσεις που υπάρχουν στην ομάδα και μίλησε για νέα πρόκληση που έρχεται της Γ’ Εθνικής ενώ με την σειρά του και αυτός αφιέρωσε τον τίτλο στην οικογένεια του, στους παίχτες του και στους φιλάθλους του Λεωνιδίου.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Τα όλε του θριάμβου του Λεωνιδίου


5 Σχόλια

αυτη την εξεδρα πρεπει να εχει και ο ΑΣΤΕΡΑΣ αν θελει να παρει κανενα αγωνα, παλμο παθος απο τους λενιδιωτες οχι φουμαρα και κυριλικη απο αμπαλους που συνανταμε στο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Το γήπεδο νομίζω ξέρετε που είναι αλλά δεν έχω δει κανέναν απο αστρος κ κατω να πετάει όποτε τουμπεκι.Καθηστε λοιπόν εκεί στην απομόνωση και μαζεύετε μελιτζανες .

@Pd Πέμ, 09/03/2017 - 11:38 Ωραία...Μας έγραψες τη γνώμη σου στα κινέζικα...Γράψτην και στα ελληνικά τώρα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.