ΝΠΔΔ Τρίπολης: Προσλήψεις καθηγητών Φυσικής Αγωγής

ΝΠΔΔ Τρίπολης: Προσλήψεις καθηγητών Φυσικής Αγωγής

Δεκέμβριος 05, 2018 - 21:00
0 σχόλια

Ο Πρόεδρος του ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Ν.Π.Δ.Δ.) του Δήμου Τρίπολης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με ωριαία αποζημίωση
συνολικά δύο (2) πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής κατηγορίας ΠΕ, για την λειτουργία προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» και συγκεκριμένα για τα προγράμματα: Παιδί και Αθλητισμός
Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία, Άθληση και Νέοι, Άσκηση Ενηλίκων, Άθληση και Γυναίκα.

1. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
- Πτυχίο ή δίπλωμα Α.Ε.Ι. Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.
- Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων του Ν.3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη , δικαστική απαγόρευση κλπ)

2. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
- Οι ενδιαφερόμενοι Π.Φ.Α. που επιθυμούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο., υποβάλλουν αίτηση στο φορέα υλοποίησης. Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από: (1) Βιογραφικό σημείωμα που αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λ.π.
(2) Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στη αίτηση και το βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.
(3) Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
(4) Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας
(5) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
(6) Βεβαίωση του Δήμου περί της μόνιμης κατοικίας
(7) Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος
(8) Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κύριου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις ΙΚΑ ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών,κ.λ.π.), ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.
(9) Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολύτεκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

4. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ –ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
Βασικό κριτήριο κατάταξης των υποψηφίων είναι η ανεργία.
Η ανεργία αποδεικνύεται με σχετική βεβαίωση από το αρμόδιο γραφείο του ΟΑΕΔ
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ικανός αριθμός υποψηφίων που να πληροί την παραπάνω προϋπόθεση (ανεργία) προκειμένου να εξασφαλιστεί η υλοποίηση των Π.Α.γ.Ο. ο φορέας δύναται να προσλάβει Π.Φ.Α. οι οποίοι δεν είναι άνεργοι.
Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

Τυπικά Προσόντα:
Βασικό Πτυχίο: Οι μονάδες του βαθμού του τίτλου σπουδών με δύο δεκαδικά ψηφία πολλαπλασιάζουμε τον αριθμό (0,1).
Εάν το πτυχίο αποκτήθηκε στην αλλοδαπή, απαιτείται αντίγραφο της πράξεως ΔΙΚΑΤΣΑ ή του πιστοποιητικού αναγνώρισης του ΔΑΟΤΑΠ, για τη βαθμολογική αντιστοιχία.
Μεταπτυχιακοί Τίτλοι:
Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών (Master): 0,5 μονάδες
Διδακτορικό: 1 μονάδα
Επισήμανση: γίνεται χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά από τις δύο κατηγορίες μεταπτυχιακών τίτλων (εφόσον κατατεθούν και οι δύο) και ενός μόνο από την ίδια κατηγορία αυτών. Αποκλείεται η αθροιστική βαθμολόγησή τους.

Εμπειρία:
Ο υποψήφιος λαμβάνει μονάδες από την εμπειρία με ανώτατο όριο τους πενήντα (50) μήνες.
Για κάθε μήνα αποδεδειγμένης απασχόλησης στα Π.Α.γ.Ο., με μηνιαίο σύνολο ωρών έως 120, οι μονάδες που λαμβάνονται υπολογίζονται ως εξής:
Αρ. μηνών Χ ώρες απασχόλησης το μήνα Χ 0,08 μονάδες /120
Για την εύρυθμη λειτουργία των ΠΑγΟ, στα προγράμματα που ο φορέας κρίνει απαραίτητο, δύναται να πριμοδοτήσει έως 20 μήνες από τους τελευταίους 24 μήνες, τους υποψηφίους που έχουν αποδεδειγμένη προϋπηρεσία στον οικείο φορέα ως εξής:
Αρ. μηνών (έως 20 μήνες) Χ 0,05 μονάδες
Η βαθμολόγηση γίνεται αθροιστικά.

Λοιπά βαθμολογούμενα κριτήρια:

Πολυτεκνία:
Ο πολύτεκνος υποψήφιος βαθμολογείται με δύο μονάδες
Ο υποψήφιος που είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας λαμβάνει 0,5 μονάδες

Ανήλικα τέκνα:
Ο υποψήφιος βαθμολογείται 0,3 μονάδες για καθένα από τα δύο (2) πρώτα ανήλικα τέκνα του και 0,5 μονάδες για το τρίτο ανήλικο τέκνο
Γονέας μονογονεϊκής οικογένειας (άρθρο 29 παρ.6.Ν.3838/2010).
Ο γονέας μονογονεϊκής οικογένειας βαθμολογείται με 0,3 μονάδες για κάθε ένα (1) τέκνο του.
Βαθμολογείται ο υποψήφιος που έχει την γονεϊκή μέριμνα.
Επισήμανση: Γίνεται χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά από τις παραπάνω ιδιότητες.
Αποκλείεται η αθροιστική βαθμολόγηση των παραπάνω κριτηρίων.
Σημείωση: Σε περίπτωση ισοβαθμίας λαμβάνονται υπόψη πρόσθετα προσόντα όπως ο χρόνος κτήσης πτυχίου, η εντοπιότητα, η αξιολόγηση του υποψηφίου από το φορέα (σε περίπτωση που έχει προϋπηρεσία στον οικείο φορέα και στο συγκεκριμένο πρόγραμμα).

5. ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
-Ανάρτηση της ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού να γίνει στον Πίνακα Ανακοινώσεων του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης
– Περίληψη της ανακοίνωσης να δημοσιευτεί σε δύο τουλάχιστον ημερήσιες εφημερίδες ή
εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες της έδρας του νομού, εφόσον εκδίδονται.

6. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως
αυτά περιγράφονται στην με αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/ΤΣΠΕΠΑΟ/187200/13385/1259/891/07-06-2016 Απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού περί «Έγκρισης Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους» που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1774/τ.Β./17-06-2016, στα γραφεία του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης (Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης και Παπαρρηγοπούλου τηλ. 2710 233351 αρμόδιοι υπάλληλοι: Ε.Δρακοπούλου και Λ.Ρέππα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης και του Δήμου Τρίπολης εφ όσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΑΡΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.