Νότια Κυνουρία: Ο χριστουγεννιάτικος προορισμός που θα σας εκπλήξει (pics,vid)

Νότια Κυνουρία: Ο χριστουγεννιάτικος προορισμός που θα σας εκπλήξει (pics,vid)

Δεκέμβριος 25, 2016 - 11:23
0 σχόλια

Η Νότια Κυνουρία έχει ταυτιστεί με το καλοκαίρι, με τα θαλάσσια μπάνια στις όμορφες και πεντακάθαρες θάλασσες του Τυρού, της Πλάκας, των Πουλίθρων. Δικαίως ο Τυρός και το Λεωνίδιο φαντάζουν ως θερινοί προορισμοί, αλλά μήπως και ο χειμώνας τούς ταιριάζει; Μήπως μία βόλτα στις γιορτές των Χριστουγέννων θα ήταν μία καλή ιδέα;

Ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Μπάμπης Λυσίκατος μίλησε στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr για τις προετοιμασίες που έχει κάνει ο Δήμος για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και για όλες εκείνες τις εκπλήξεις που έχουν προετοιμάσει ως Δήμος για τους επισκέπτες της περιοχής.

Στο Λεωνίδιο παράλληλα με τις δράσεις που έχουν να κάνουν με την αναρρίχηση, γίνονται προσπάθειες αναβάθμισης των εκδηλώσεων για τα παιδιά τα οποία πρωταγωνιστούν αυτές τις μέρες.

«Έχουμε προγραμματίσει προβολή ταινιών στον πολυχώρο της Φάμπρικας, χορωδιακές βραδιές, θα έρθει το χριστουγεννιάτικο τρενάκι που θα σας κάνει βόλτες, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία του Λεωνιδίου όπου εθελοντές διοργανώνουν bazaar υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους και κεράσματα». Δείτε ΕΔΩ

ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗ Ν. ΚΥΝΟΥΡΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Για τους τουρίστες των Χριστουγέννων συνιστάται μια πρώτη στάση στον Τυρό και μια βόλτα στην όμορφη παραλία, καθώς και τους χειμερινούς μήνες, η θάλασσα έχει τη μαγεία της, δοκιμάζοντας μεζέδες στην Τυρό. Επόμενη στάση το Λεωνίδιο όπου οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τη διαμονή στα πολυτελή καταλύματα.

Στο Λεωνίδιο μπορούν να «σουλατσάρουν» στα σοκάκια και να δοκιμάσουν τους τσακώνικους μεζέδες και να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις και στις δράσεις που ο Δήμος έχει ετοιμάσει για τις ημέρες των γιορτών.

Έπειτα οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους στον Κοσμά ο οποίος είναι ο τοπ χειμερινός προορισμός που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

«Πρέπει κάποιος μία φορά στην ζωή του να επισκεφτεί τον Κοσμά».

Φωτογραφίες από το leonidion.gr

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Νότια Κυνουρία: Ο χριστουγεννιάτικος προορισμός που θα σας εκπλήξει


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.