Νοσοκομείο πρώτης κατηγορίας με 420 κλίνες το Παναρκαδικό

Νοσοκομείο πρώτης κατηγορίας με 420 κλίνες το Παναρκαδικό

Σεπτέμβριος 22, 2017 - 16:15
4 σχόλια

Στα πλαίσια υλοποίησης των στόχων της, η Διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου σας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε ο ΝΕΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ του (αριθμ. ΦΕΚ 3320/2017 τ.Β΄) και πλέον το Νοσοκομείο μας αναβαθμίζεται σε Νοσοκομείο πρώτης κατηγορίας με 420 κλίνες και 150 κλίνες για τις δομές του Ψυχιατρικού Τομέα.

  ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Η πρώτη κατηγορία σας μάρανε τρομάρα σας. Κοιτάξτε να κόψετε την κακή συνήθεια που έχουν μερικοί που αν δεν ......... σε αφήνουν στα αζήτητα και το πάνε "κούτσουρο στο λιθάρι".

Η "κακή συνήθεια που έχουν μερικοί" είναι ο κανόνας, η συντριπτική πλειοψηφία ανώνυμε 22:42. Υπάρχουν ελάχιστοι, στα δάχτυλα ενός χεριού, που χαλάνε την πιάτσα αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να διασώζουν την αξιοπρέπειά τους. Είναι αλήθεια ότι αν πας να καταγγείλεις κάποιον που ζητάει φακελάκι ο εισαγγελέας εκ του νόμου πρέπει να ενημερώσει τον πρόεδρο του τοπικού ιατρικού συλλόγου; Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου τι γνώμη έχει; Η πρότασή μου, το ξαναλέω, είναι: ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ (ευτυχώς το παιδί μου δεν διάλεξε να σπουδάσει γιατρός).

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΕΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.