«Νοσοκομείο» ο Αστέρας ενόψει ΑΕΚ

«Νοσοκομείο» ο Αστέρας ενόψει ΑΕΚ

Σεπτέμβριος 29, 2017 - 21:05
0 σχόλια

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Αστέρα Τρίπολης στην αρχή της περασμένης εβδομάδας και στον αγώνα με την Ξάνθη που έριξε την  αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League όταν οι Ιγκλεσιας και Ιγκόρ αποχώρησαν τραυματίες.

Ωστόσο δεν είναι μόνο οι δύο Λατίνοι που θα λείψουν από την Κυριακάτικη (1/10, 20:30) αναμέτρηση του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με την ΑΕΚ αφού το ιατρικό δελτίο είναι γεμάτο για τον Αστέρα Τρίπολης.

Πιο συγκεκριμένα αμφίβολοι για τον αγώνα με την ΑΕΚ είναι και οι Γιάννης Κώτσιρας, Μιχάλης Μανιάς και Λέβι Μαντίντα με τον πρώτο να αποχωρεί από την προπόνηση της Παρασκευής (29/9), τον δεύτερο να μην προπονείται και τον τρίτο να ακολουθεί τον δρόμο του πρώτου.

Ο Γιάννης Κώτσιρας αποχώρησε με πρόβλημα στον δικέφαλο και δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο Αστέρας ξεμένει από δεξιό μπακ μιας και οι Ιγκόρ και Μπέρτος είναι επίσης τραυματίες.

Ο Μιχάλης Μανιάς και αυτός ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον δικέφαλο και το να αγωνιστεί την Κυριακή κρίνεται απίθανο με τον Αστέρα να χάνει τον βασικό του σέντερ φορ από ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

Ο Λέβι Μαντίντα ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο όμως εδώ τα πράγματα είναι καλύτερα μιας και ο Γκαμπονέζος κεντρικός χαφ δίνει αγώνα δρόμου μαζί με το ιατρικό επιτελείο για να είναι έτοιμος με την συμμετοχή του την δεδομένη στιγμή να θεωρείται 50-50.

Μοναδικό ευχάριστο γεγονός η επιστροφή του Γεβγλέν Σελίν με τον Ουκρανό να είναι έτοιμος και να τίθεται και πάλι στην διάθεση του προπονητή του ενώ πολλές πιθανότητες για να βρεθεί στην κιτρινινομπλέ αποστολή έχει και ο Μάρτιν Τόνσο ο οποίος καθημερινά ανεβάζει στροφές.

Τα προβλήματα τραυματισμών βασικών ποδοσφαιριστών πονοκεφαλιάζουν τον Σάββα Παντελίδη με τον Έλληνα τεχνικό να καλείται να βρει τις λύσεις λίγες μόλις ώρες πριν ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.