Νόμιμες οι αποχωρήσεις του προεδρείου από το περιφερειακό συμβούλιο; (video)

Νόμιμες οι αποχωρήσεις του προεδρείου από το περιφερειακό συμβούλιο; (video)

Νοέμβριος 25, 2014 - 23:11
0 σχόλια

Λίγα λεπτά μετά τη μεγάλη ένταση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δευτέρας, τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου με πιο ήπιους τόνους θέλησαν να αιτιολογήσουν την αποχώρηση τους από τη συνεδρίαση διαμαρτυρόμενοι για την έκφραση «χουλιγκάνοι», την οποία ανέφερε ο περιφερειάρχης στην τοποθέτηση του επί του θέματος για συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου  στο έργο «Λειτουργία Περιφερειακών  Μηχανισμών Υποστήριξης της ανάπτυξης και προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων.

Ο κ. Τατούλης ανέφερε:

Κάποιοι θέλοντας να δημιουργήσουν ένταση σε μία καθαρά πολιτική ορολογία την οποία πριν καν τη σημειώσω της είχα δώσει τα χαρακτηριστικά της αμάθειας, της έλλειψης ενδιαφέροντος,  γνώσεως και πάνω από όλα την εικόνα της παραπληροφόρησης. Ανεξάρτητα από αυτά που ειπώθηκαν ως ένταση γιατί η ηθοποιία είναι μεγάλο πράγμα, είναι πολύ μεγάλο πράγμα είναι κατεξοχήν ηθοποιός ο οποίος θέλει να πλανέψει με την εικόνα που θέλει να δημιουργεί μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο.

Η κα Νικολάκου στη συνέχεια απογοητευμένη με την αποχώρηση του συνόλου της αντιπολίτευσης είπε:

Είναι ζήτημα δημοκρατικής λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου, καθώς δεν είναι δυνατόν να πιστεύουν κάποιοι ότι είναι πιο ευαίσθητοι από εμάς και ότι θίγονται πιο εύκολα από εμάς.

Δεν είναι δυνατόν, έτσι προσβάλλουν τον πελοποννησιακό λαό και όχι το περιφερειακό συμβούλιο.

Επειδή είναι συνεχιζόμενες οι φορές που λειτουργούν έτσι οι μειοψηφίες με ευθύνη κυρίως της μείζονος, γιατί οι υπόλοιπες ακολουθούν, να μεριμνήσετε  κ. πρόεδρε γι’ αυτό το θέμα.

 Θα ζητήσουμε και εμείς προστασία, δεν γίνεται να συνεχίζουμε έτσι.

Τέλος έθεσε ένα ζήτημα αναφέροντας στον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου

Τον κ. Γατσόπουλο και την κα Σούκουλη τους ψηφίσαμε για μέλη του προεδρείου, με ποιο δικαίωμα αποχωρούν όταν αποχωρούν τα μέλη της παράταξης τους, έχουν θεσμικό ρόλο τόνισε και συνέχισε αναφέροντας "να δείτε αν αυτό προβλέπεται και τι κυρώσεις μπορούν να έχουν".

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Π.Σ Αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.