Νοκ άουτ από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ο Κουρμπέλης

Νοκ άουτ από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ο Κουρμπέλης

Ιούλιος 10, 2018 - 16:11
0 σχόλια

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Δημήτρη Κουρμπέλη καθώς υπέστη θλάση στον δικέφαλο και έτσι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναμένεται να  μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Ο Αρκάς άσος στην τελευταία φάση της προπόνησης της Δευτέρας 9 Ιουνίου και ενώ έκαναν επιθετική ανάπτυξη, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική.

Εκεί διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο, όχι πάντως εκτεταμένη γεγονός που αποτελεί το μόνο ευχάριστο νέο αφού οι αρχικοί φοβοί για ακόμα μεγαλύτερη ζημιά δεν επαληθεύτηκαν ανακουφίζοντας τους ανθρώπους των πρασίνων και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Τις επόμενες ημέρες ο ''Κούρμπε'' αναμένεται να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και από εκεί και πέρα θα αποφασιστεί αναλόγως της εξέλιξης αν έχει νόημα να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στην Ολλανδία καθώς θα χάσει τα τρία πρώτα φιλικά εκεί και διατηρεί ελπίδες μόνο για το τελευταίο που είναι προγραμματισμένο για τις 28 Ιουλίου.

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Κουρμπέλη έρχεται να προστεθεί στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τριφύλλι με τον Γιώργο Δώνη να χάνει για το επόμενο διάστημα τον ποδοσφαιριστή εκείνο που πάνω του βασίζει πολλά για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.