ΝΟΔΕ Αρκαδίας: Ψευδή τα στοιχεία που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην Αρκαδία

ΝΟΔΕ Αρκαδίας: Ψευδή τα στοιχεία που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην Αρκαδία

Ιούνιος 24, 2019 - 14:17
5 σχόλια

Απάντηση ΝΟΔΕ Αρκαδίας σε δελτίο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής  ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Η αποτυχημένη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκε έντονα από τον ελληνικό λαό στις πρόσφατες ευρωεκλογές. Το αποτέλεσμα των περιφερειακών, δημοτικών και ευρωεκλογών αποτέλεσε την οριστική καταδίκη της καταστροφικής διακυβέρνησης του τόπου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου οι πολίτες θα δώσουν καθαρή εντολή για την διακυβέρνηση του τόπου στην Νέα Δημοκρατία . Ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας στεγνώσει από πολιτικά επιχειρήματα , επιδίδεται σε μια σειρά από ενέργειες που στόχο έχουν να εκφοβίσουν και να παραπληροφορούν το λαό ελπίζοντας ότι θα περιορίσουν την συντριβή που τους περιμένει.

Όσον αφορά πρόσφατο δημοσίευμα (δείτε το δελτίο Τύπου ΕΔΩ) ,στο οποίο με θρασύτητα επιστράτευσαν ξανά ψεύδη στο όνομα της « πληρέστερης ενημέρωσης των πολιτών της Αρκαδίας για τα αποτελέσματα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην Αρκαδία» και προς αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωρίζουμε τα εξής:

Με το νόμο 4238/2014 για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) Δεν απολύθηκε κανένας γιατρός που εργαζόταν στα πολυιατρεία του ΙΚΑ αντίθετα τους δόθηκε απλόχερα η δυνατότητα να ενταχθούν στην ΠΦΥ ως μόνιμοι πλήρεις και αποκλειστικής απασχόλησης γιατροί του ΕΣΥ. Η μη αποδοχή της θέσης δεν αποτέλεσε απόλυση αλλά επιλογή δική τους να ακολουθήσουν τον ιδιωτικό τομέα. Με την επιλογή αυτή εξ άλλου ταυτίστηκε πλήρως και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αφού αρνήθηκε πολλάκις την επανένταξη των ιατρών δικαιώνοντας την ΝΔ .

Δυστυχώς στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν δεν έγιναν προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού πάρα μόνο επικουρικού που δεν λύνουν το πρόβλημα αφού σε δύο χρόνια θα αποχωρήσουν.

Όσον αφορά την λειτουργία των ΤΟΜΥ παρότι έγιναν αλλεπάλληλες προκηρύξεις για την κάλυψη των θέσεων ιατρών, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Σε πολλές περιπτώσεις ιατροί που υπηρετούσαν στα Κέντρα Υγείας ως επικουρικοί κάλυψαν την θέση οικογενειακού ιατρού στα ΤΟΜΥ αυτό συνέβη και στο Κέντρο Υγείας Τρίπολης.

Η ΤΟΜΥ Τρίπολης ενώ θα έπρεπε να λειτουργεί σε δύο βάρδιες λόγο της υποστελέχωσης σε ιατρικό προσωπικό λειτουργεί μόνο πρωί.

Με ψέματα μπήκαν στην ζωή μας, με ψέματα επέλεξαν να μας αποχαιρετήσουν.

Κάποιοι δεν θα αλλάξουν ποτέ, δικαίωμά τους. Τα ψέματα όμως τελειώνουν.

Στις 7 του Ιουλίου η Ελλάδα αλλάζει σελίδα αποφασιστικά.

Όλοι ενωμένοι για μια ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Δελτίο Τύπου


5 Σχόλια

15:41 αυτοί πουλάκι μου έλεγαν πάντα ψέμματα, το ξέραμε και το ξέρουμε. Εσείς όμως, είχατε σημαία σας την αλήθεια και το ηθικό πλεονέκτημα και αποδειχτήκατε οι θρασύτεροι ψεύτες όλων των εποχών, ανάλγητοι και αμετανόητοι κρατικοδίατοι αριστεροπατέρες. Προτιμάμε έναν λύκο λοιπόν, από έναν λύκο με προσωπείο προβάτου. Κατάλαβες;

Πως είναι ι δυνατόν βρε κάφρε να προτιμάς τον λύκο;;;; Δεν αξίζεις κάτι καλύτερο από το να σε κοροϊδεύουν;;;

17:42 προτιμάω τον λύκο, για τους εξής λόγους: 1) επειδή με αποκαλείς κάφρο, όπως κάνετε πάντα με όποιον διαφωνεί μαζί σας, 2) επειδή η επιλογή είναι ανάμεσα σε λύκους (το λέω, αλλά εσύ χαμπάρι δεν παίρνεις) και προτιμώ τον αυθεντικό, που ξέρω και πώς θα τον αντιμετωπίσω, από τον γιαλαντζί που κρύβεται σαν κότα πίσω από τη μάσκα του καλούλη αριστερούλη, 3) επειδή ακριβώς αξίζω κάτι καλύτερο από το να με κοροϊδεύουν - ο λύκος δεν με κοροϊδεύει - ο λύκος που το παίζει πρόβατο με κοροϊδεύει

Συγνώμη για τον χαρακτηρισμό, αλλά νομίζω ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο από τις μετριότητες και τους λίγους που μας κυβερνάνε 40 χρόνια τώρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.