Το «No Goal» του Ερμή Μελιγούς

Το «No Goal» του Ερμή Μελιγούς

Φεβρουάριος 22, 2018 - 11:50
3 σχόλια

5 αγωνιστικές και 450 λεπτά κρατάει το 0 στην άμυνα του ο Ερμής

Ο Ερμής Μελιγούς μπορεί να βλέπει την διαφορά του με την κορυφή και τον Πανθυρεατικό να μεγαλώνει παρόλα αυτά όμως παραμένει σταθερά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' Αρκαδίας.

Το συγκρότημα του Γιώργου Καραγιάννη όπως έχουμε αναφέρει και πάλι αποτελεί την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έχοντας δεχθεί 7 γκολ σε 15 αγωνιστικές όντας και η μοναδική ομάδα από τις 11 με μονοψήφιο αριθμό παθητικού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νίκος Σακελλαρίου μετράει πάνω από 450 λεπτά χωρίς να δεχθεί κάποιο γκολ με τον Ερμή να μένει για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι με απαραβίαστη την εστία του και μάλιστα χωρίς να έχει δεχθεί τέρμα στις 4 αγωνιστικές του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Μελιγούς στα 5 αυτά παιχνίδια έχει 3 ισοπαλίες όλες με 0-0 με Δόξα, Απόλλωνα και Μαντινειακό και δύο νίκες με 1-0 κόντρα στις Βρασιές και τον Ορχομενό Λεβιδίου έχοντας μαζέψει 9 βαθμούς 7 εκ των οποίων στην έδρα της.

Η τελευταία φορά που δέχθηκε γκολ ο Ερμής ήταν την 10η αγωνιστική στην ήττα του από την Τεγέα με 2-1 στις 17 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών σε ένα παιχνίδι όπου παρότι προηγήθηκε τελικά γνώρισε την ήττα από τα τέρματα των Λάγκα και Καραμπέτσου στο 90ο λεπτό με τους πράσινους της Τεγέας να γίνονται η δεύτερη ομάδα μετά το Κορακοβούνι που κατάφερε να πετύχει δύο γκολ κατά του Ερμή.

Το 0-0 και το 1-0 είναι τα αγαπημένα σκορ των ''βυσσινοί'' στις τελευταίες αγωνιστικές που συνεχίζουν να επιδεικνύουν προσήλωση στα αμυντικά τους καθήκοντα δείχνοντας στους αντιπάλους πως ο δρόμος για τα μετόπισθεν τους είναι ιδιαίτερα δύσκολος για να προσπελαστεί.

Τέλος με αφορμή την εξαιρετική αμυντική επίδοση των 450 λεπτών και των 5 αγωνιστικών με το 0 που τρέχει μέχρι τώρα ο Ερμής να αναφέρουμε το ιστορικό ρεκόρ του περσινού πρωταθλητή Λεωνιδίου που έτρεξε 9 αγωνιστικές η αλλιώς έναν ολόκληρο γύρο χωρίς να δεχθεί κάποιο τέρμα (810 λεπτά) με την Τεγέα να σκοράρει κόντρα στους ερυθρόλευκους και στα δύο περσινά τους παιχνίδια.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Και γιατι το λες μπαμ ,τοσο δυσκολο ειναι να παρουμε την νικη ? . Στον Α ' γυρο θυμασε τι ειχε γινει?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.