Νίκου: Η ΑΕΚ Τρίπολης θα παίξει στην Γ' Εθνική

Νίκου: Η ΑΕΚ Τρίπολης θα παίξει στην Γ' Εθνική

Ιούνιος 25, 2019 - 11:27
4 σχόλια

Ο κ. Νίκου εκπροσώπησέ την ΑΕΚ Τρίπολης στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας την Δευτέρα 24 Ιουνίου αφήνοντας να αιωρηθεί πως οι κιτρινόμαυροι θα αγωνιστούν στην Γ' Εθνική κατηγορία από την νέα αγωνιστική χρονιά.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης και την κουβέντα να είναι στο γηπεδικό των ομάδων ο κ. Νίκου απευθυνόμενος προς τους ανθρώπους της ΕΠΣ Αρκαδίας πρότεινε τόσο το σωματείο της ΑΕΚ Τρίπολης όσο και η ΕΠΣ Αρκαδίας από κοινού να κάνουν συνάντηση με την αρμόδια Δημοτική αρχή για να δρομολογηθούν άμεσα βελτιωτικά έργα και το γήπεδο της Κάρτσοβας για να πάρει την έγκριση να φιλοξενήσει αγώνες της ΑΕΚ Τρίπολης στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ Τρίπολης όπως φαίνεται είναι εγρήγορση κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μπορέσει η ομάδα έπειτα από πολλά χρόνια να συμμετάσχει ξανά στις Εθνικής κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Οποιος θελει να ειναι προεδρος πρεπει να βαλει και το χερι στην τσεπη οχι να περιμενει απο τον δημο. Εαν κλεισει την Καρτσοβα η ΑΕΚ οι λοιπες ομαδες θα παιζουν......... στην Τακα...εχει φυγει το νερο... Ο Παναρκαδικος εκανε το γηπεδο δικο του . Ολοι προεδρε με αδειες τσεπες.. Φτανει επσα και Δημε ξεκαθαριστε και βοηθηστε το τοπικο πρωταθλημα και τα νεα παιδια.Τα δημοτικα γηπεδα ειναι για τους ΔΗΜΟΤΕΣ....

Επίσης και ο Αστέρας κάνει το γήπεδο δικό του ενώ είναι δημοτικό.Γι αυτό ραχουλες Μούγλα στ στρούγκα.

Φιλε μου συγκρινης ανωμια πραγματα.Ο Αστερας πληρωνει και πιστευω μονο καλο εχει κανει στην πολη μας. Ας ξεκολησουμε απο τα παλια και ας εκμεταλευτουμε τον Αστερα με την καλη ενοια. Ας το δει και ο καινουργιος Δημαρχος....

Η ΑΕΚ ΤΕΝΝΙΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΙΣ ΩΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.