Νίκος Χουντής: Υπάρχουν σκοπιμότητες και διαπλοκή στη διαχείριση των απορριμμάτων (vid)

Νίκος Χουντής: Υπάρχουν σκοπιμότητες και διαπλοκή στη διαχείριση των απορριμμάτων (vid)

Μάιος 23, 2017 - 21:04
2 σχόλια

Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής με καταγωγή από τα Λαγκάδια, την Τρίτη 23 Μαΐου πραγματοποίησε περιοδεία στη Μεγαλόπολη και στην Τρίπολη όπου και συνάντησε τον δήμαρχο Μεγαλόπολης Δ. Παπαδόπουλο, τοπικούς κοινωνικούς φορείς, τοπικά σωματεία της ΔΕΗ-ΓΕΝΟΠ και την Επιτροπή Κατοίκων Μεγαλόπολης κατά της κατασκευής ΧΥΤΕΑ.

Μέτα το πέρας της περιοδείας στη Μεγαλόπολη, βρέθηκε στην Τρίπολη όπου και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο στην Τρίπολη και στη συνέχεια ομιλία όπου παρουσίασε την πολιτική πρόταση της ΛΑΕ.

Ο κ. Χούντης στη συνέντευξη αναφέρθηκε στο Eurogroup και στη δεύτερη αξιολόγηση, επισημαίνοντας ότι ούτε συμφωνία επετεύχθη ούτε δόθηκε το «πράσινο φως» για τη συνέχεια.

«Κεντρικό αφήγημα της κυβέρνησης», όπως ανέφερε, «είναι να τελειώσει η επιτροπεία και αυτό είναι ψευδαίσθηση, καθώς η επιτροπεία θα συνεχιστεί μετά το 2018».

Να μην ζουν οι πολίτες με ψευδαισθήσεις. Η Ευρωζώνη είναι μια φυλακή.

Σε ερώτημα σχετικά με τα πρόστιμα για τα απορρίμματα και για την εικόνα που βγάζει η χώρα μας και η Πελοπόννησος όσον αφορά στα απορρίμματα και στη διαχείρισή τους, ανέφερε  ότι συνεχίζεται η ίδια πολιτική με πολιτικές αποφάσεις οι οποίες βάζουν ως προτεραιότητα την ταφή των απορριμμάτων.

Η διαχείριση απορριμμάτων ενδιαφέρει εταιρίες οι οποίες δεν ασχολούνται με τα απορρίμματα. Η  κερδοφορία που αυτά αποφέρουν, προσελκύει πολλές εταιρίες, είπε.

«Υπάρχει διαπλοκή και σκοπιμότητες στη διαχείριση των απορρίμματα»

Κλείνοντας, ο ευρωβουλευτής είπε ότι τα πρόστιμα τα οποία επιβάλλονται υπάρχουν, αλλά τείνουν να ελαστικοποιηθούν, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της χώρας.

Έφη Καστραντά

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Νίκος Χουντής: Υπάρχει διαπλοκή και σκοπιμότητες στην διαχείριση των απορριμμάτων


2 Σχόλια

Τι σου είναι η σημειολογία, Της μιας ΔΡΑΧΜΗΣ τα γιασεμιά γράφτηκαν για ΑΠΙΣΤΙΑ ΡΩΣΙΔΑΣ

Να τα ακούνε αυτά οι τοπικοί κομισάριοι του νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ από τον πρώην σύντροφο που λόγω της κουτάλας και ΣΔΙΤ καταπίνουν και μνημόνια ολκής...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.