Νίκος Χουντής από Τρίπολη: Η κυβέρνηση είναι η πιο αμερικανόδουλη της μεταπολίτευσης (vid)

Νίκος Χουντής από Τρίπολη: Η κυβέρνηση είναι η πιο αμερικανόδουλη της μεταπολίτευσης (vid)

Οκτώβριος 19, 2018 - 14:01
1 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο ευρωβουλευτής της «Λαϊκής Ενότητας» Νίκος Χουντής, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της γενικής περιοδείας που πραγματοποιεί σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο κ. Χουντής αναφέρθηκε στην παραίτηση Κοτζιά, στην συμφωνία των Πρεσπών στην έξοδο της χώρας από τα μνημόνια αλλά και στην ένταξη αρχαιολογικών χώρων στη λίστα ακινήτων που περνούν στο υπερταμείο.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πολιτική δίωξη του επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτη Λαφαζάνη τονίζοντας ότι «πρόκειται για ποινικοποίηση της πολιτικής δράσης και της δράσης για τα κινήματα.»

Αυτή η κυβέρνηση έχει αποδειχθεί η πιο αμερικανόδουλη και έτσι ο αγώνας για την ανατροπή αποκτά διαστάσεις εθνικής κυριαρχίας

Όσον αφορά στην έξοδο από τα μνημόνια, ο κ. Χουντής ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν στέκει  καθώς η χώρα δεν μπορεί να ελέγξει την οικονομία της και έχει παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία στα χέρια του ΝΑΤΟ.

Για να σταματήσει αυτό, πρέπει να υπάρξει μια ανατροπή που να διεκδικεί μεταξύ άλλων τη νομισματική κυριαρχία είπε ο κ. Χουντής προασπιζόμενος για ακόμα μία φορά τη θέση της «Λαϊκής Ενότητας».

Ένα ακόμα θέμα που έθιξε, ήταν αυτό των απορριμμάτων σημειώνοντας ότι στο θέμα αυτό υπάρχει διαπλοκή και πολλά συμφέροντα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Χουντής σήμερα στις 18:00 θα συναντηθεί με εκπροσώπους των Πολιτιστικών Μορφωτικών Συλλόγων Παλαιόχουνης - Καλλιρρόης και τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ενάντια στο ΣΔΙΤ Πελοποννήσου για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Τέλος, ο κ. Νίκος Χουντής απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και πρόσθεσε ότι η έξοδος από τα μνημόνια και η κανονικότητα είναι ένα ακόμα μνημόνιο.

Θα γίνει συνταγματική αναθεώρηση διότι η χώρα είναι αναγκασμένη να περάσει δεσμεύσεις μνημονικού χαρακτήρα στο Σύνταγμα

Video: 

ArcadiaPortal.gr Νίκος Χουντής: Η κυβέρνηση είναι η πιο αμερικανόδουλη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.