Νίκος Χατζόπουλος: «Μου λείπει ο Παναρκαδικός»

Νίκος Χατζόπουλος: «Μου λείπει ο Παναρκαδικός»

Νοέμβριος 25, 2014 - 20:30
0 σχόλια

Ο Νίκος Χατζόπουλος βοήθησε στα μέγιστα στο να καταφέρει ο Παναρκαδικός να σωθεί την περσινή χρονιά, όμως φέτος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και να ζήσει μόνιμα στη Μυτιλήνη, όπου και ξεκίνησε να λειτουργεί τις ακαδημίες ποδοσφαίρου. Το  ArcadiaPortal.gr μίλησε μαζί του για το πώς τα πάει με τις ακαδημίες, για τον φετινό Παναρκαδικό και φυσικά για τον περσινό άθλο που κατάφεραν αυτός και οι συμπαίκτες του.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Χατζόπουλος στο ArcadiaPortal.gr

Για την ακαδημίες που λειτουργεί στην Μυτιλήνη

«Υπήρχε μια ομάδα στο Α’ τοπικό και παρέα με έναν φίλο μου αποφασίσαμε να ενεργήσουμε το καταστατικό και αρχίσαμε την λειτουργία των ακαδημιών. Οι ηλικίες των παιδιών ξεκινάνε από 4 χρονών έως 15. Είναι μια προσπάθεια που από τον πρώτο μήνα λειτουργίας έχει πάει πολύ καλά. Στην ακαδημία μας είναι περίπου 40 παιδιά και ευελπιστούμε ότι στη συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Το να εργάζεσαι με τόσο νεαρά παιδιά είναι ένα μάθημα ζωής. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο γιατί έχεις να κάνεις με πολύ μικρά παιδιά και χρειάζεται υπομονή και θέληση, κάτι που και εγώ και ο συνεργάτης μου έχουμε οπότε όλα είναι μια χαρά και απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε».

Για το αν υπάρχει δυνατότητα να δώσουν φιλικό η ακαδημία του με την ακαδημία των κ. Καλογιαννίδη και κ. Τζήλο

«Η αλήθεια είναι πως το έχουμε συζητήσει. Είναι πολύ δύσκολο λόγω της απόστασης και για να γίνει χρειάζεται μεγάλη οργάνωση. Το έχουμε συζητήσει και με τον κ. Τάκη Ρουμελιώτη που είναι υπεύθυνος στις ακαδημίες και πιστεύω πως αν το καταφέρουμε θα ήταν πάρα πολύ καλό και θα το ήθελα πάρα πολύ».

Για τον Παναρκαδικό

«Μαθαίνω τα πάντα για την ομάδα και από μακριά όσο μπορώ και όταν μπορώ βοηθάω. Έχω συχνή επαφή και με τον κ. Καλογιαννίδη και φυσικά με όλα τα παιδιά μιλάμε σχεδόν κάθε βδομάδα. Πιστεύω πως αν και η ομάδα έκανε κακό ξεκίνημα στο τέλος θα τα καταφέρει».

Για το αν φέτος είναι πιο δύσκολο να σωθεί η ομάδα από ότι πέρυσι

«Φέτος έχει ιδιαιτερότητες. Πέρυσι έπεφταν τέσσερις ενώ φέτος οκτώ. Γενικά είναι δύο διαφορετικές χρονιές. Την προηγούμενη χρονιά όταν ξεκινήσαμε πηγαίναμε για πρωτάθλημα και πηγαίναμε για την σωτηρία. Φέτος και ξεκίνησε για να σωθεί και πιστεύω πως αν υπάρχει και η οικονομική δυνατότητα με 2-3 καλές προσθήκες θα καταφέρει να σωθεί η ομάδα, γιατί πρέπει να σωθεί. Αυτό οφείλεται στα καινούργια παιδιά και στην καινούργια διοίκηση και τους προπονητές».

Για το αν του λείπει ο Παναρκαδικός

«Σίγουρα μου λείπει ο Παναρκαδικός. Αλλά είναι κάποια θέματα για τα οποία παίρνεις κάποιες αποφάσεις και τις στηρίζεις και έπρεπε να πάρω μια πολύ δύσκολη απόφαση και να φύγω από τον Παναρκαδικό».

Για την περσινή χρονιά

«Όταν έφυγε ο κ. Γούτης, άρχισε να φαίνεται στην πορεία ότι όλοι στην ομάδα ήμασταν μια παρέα. Ήμασταν όλοι μαζί για καφέ, για φαγητό και γενικά ήμασταν όλοι μέρα μαζί. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί καταφέραμε να σωθούμε και μαθηματικά στο παιχνίδι με το Άργος και εμείς δεν είχαμε ούτε την ψυχική δύναμη να πανηγυρίσουμε και κοιταζόμασταν μεταξύ μας. Ενώ εμείς θα έπρεπε να πανηγυρίζουμε και να χοροπηδάμε δεν κάναμε τίποτα. Είναι πολύ δύσκολο να μαζέψεις 38-40 πόντους στον δεύτερο γύρο. Πόσο μάλλον με παιδιά που στο πρώτο μισό δεν πολύ έπαιζαν. Όμως απέδειξαν ότι έπρεπε να παίζουν και μετά το περσινό κατόρθωμα που έκαναν, πιστεύω έχουν την εμπειρία να επαναλάβουν την περσινή επιτυχία γιατί και φέτος επιτυχία θα είναι να σωθεί η ομάδα γιατί μην ξεχνάμε ότι τελευταία στιγμή φτιάχτηκε η διοίκηση και κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα.»

Για τους προπονητές

«Από την στιγμή που απέδειξαν τι μπορούν να κάνουν δεν υπάρχουν περιθώρια αμφισβήτησης. Απλά η ομάδα βρήκε τώρα τα πατήματά της και συνεχίζει. Δεν γίνεται να πηγαίνει συνέχεια καλά. Εγώ πιστεύω πως θα καταφέρει να σωθεί στο τέλος. Έχασε 1-4 από τον Αιολικό και μετά από μια εβδομάδα πήγε και πήρε διπλό στην Μάνδρα. Αυτό δείχνει πως η ομάδα έχει χαρακτήρα και αυτό είναι βασικό».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.