Νίκος Χατζής: «Όλοι καταθέσαμε ψυχή» (video)

Νίκος Χατζής: «Όλοι καταθέσαμε ψυχή» (video)

Ιανουάριος 31, 2015 - 21:50
0 σχόλια

Ο Νίκος Χατζής, αμέσως μετά την σπουδαία νίκη του Αρκαδικού, δήλωσε πως όλη η ομάδα κατέθεσε την ψυχή της για να έρθει αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους με τον ΣΕΦΑ, ενώ για το παιχνίδι με το Λαύριο που ακολουθεί, χαρακτήρισε πως είναι θέμα και εγωισμού η νίκη λόγο και της ήττας στον πρώτο γύρο. Τέλος ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την συμπαράσταση τους.

Αναλυτικά οι δηλώσει του Νίκου Χατζή:

Για την νίκη κόντρα στην Λευκάδα: Η Λευκάδα πιστεύω έχει τον ίδιο στόχο που είχαμε και εμείς ξεκινώντας την προετοιμασία. Δύο πολύ δυνατές ομάδες που θα διεκδικούσαν την άνοδο. Σήμερα ήταν ένα ντέρμπι και πιστεύω πως και οι δύο ομάδες το ήθελαν πάρα πολύ και απλά εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και είχαμε πει μέσα στα αποδυτήρια. Δουλεύαμε πάρα πολύ μέσα στην εβδομάδα, στο ότι όλα τα παιδιά  έπρεπε να δώσουμε το 1.000% των δυνατοτήτων μας για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα, γιατί ξέραμε πως  θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω πως όλοι καταθέσαμε ψυχή σήμερα και καταφέραμε να πάρουμε αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς.

Για την ήττα του Λαυρίου που φέρνει μόνο δεύτερο τον Αρκαδικό: Σημαίνει ότι αμέσως την επόμενη εβδομάδα, έχουμε ένα εξίσου πολύ σημαντικό ματς. Το είχαμε πει ότι μετά τις γιορτές είχαμε μια σειρά παιχνιδιών και θέλει πολύ προσοχή, μέχρι τώρα δόξα ο Θεός τα έχουμε πάει πολύ καλά, θα προετοιμαστούμε σωστά και αυτή την εβδομάδα για να πάμε να παίξουμε ένα ακόμα ντέρμπι.

Για την ψυχολογία που τους δίνει το σερί νικών ενόψει του παιχνιδιού με το Λαύριο που ακολουθεί:  Θέλαμε να κάνουμε ένα σερί με νικηφόρα αποτελέσματα, γιατί κακά τα ψέματα στην αρχή κάναμε κάποιες ήττες που δεν έπρεπε να τις κάνουμε. Πιστεύω ότι βάλαμε μυαλό, δουλέψαμε σωστά, είδαμε τα λάθη μας, η ομάδα δέθηκε περισσότερο και πιστεύω  πως ο  δεύτερος  γύρος θα είναι ακόμα πιο δυνατός, όπως και ξεκίνησε για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Για αν έρθει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Λαύριο θα δώσει ακόμα περισσότερη ώθηση για την άνοδο: Είναι αλήθεια αυτό. Παίζουμε με την  τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος που είτε θέλει να ανέβει το Λαύριο είτε δεν θέλει, σημασία έχει ότι θα παίξει να κερδίσει μία ομάδα πάνω από αυτούς. Όπως ήρθε εδώ στον πρώτο γύρο και μας κέρδισε. Είναι και θέμα εγωισμού λόγο και της ήττας μας εδώ να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε.

Για την σταθερότητα στο παιχνίδι του αλλά και για την παρουσία του κόσμου:   Ήταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο και δεν το είχα ξαναδεί ως τώρα και ευχαριστώ που μας βοήθησαν. Τώρα για μένα σίγουρα ήθελα τον χρόνο μου για να προσαρμοστώ και στην πόλη μας και στην ομάδα,  όπως και όλα τα παιδιά γιατί όταν φτιάχνεις μία ομάδα, χρειάζεται χρόνο έτσι και εγώ και δόξα τον Θεό όλα καλά.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Νίκος Χατζής: 'Όλοι καταθέσαμε ψυχή"


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.