Νίκος Γόντικας: «Είναι συνυπεύθυνος ο κ. Τατουλής για την καπιταλιστική κρίση»

Νίκος Γόντικας: «Είναι συνυπεύθυνος ο κ. Τατουλής για την καπιταλιστική κρίση»

Αύγουστος 03, 2010 - 02:54

Σε δήλωση του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νίκος Γόντικας, σχετικά με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Τατούλη, αναφέρει: «Γελιέται ο κ. Τατούλης, αν νομίζει ότι οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα στην Πελοπόννησο, είναι αφελείς και θα τσιμπήσουν στα περί νέου, ανεξάρτητου και αδέσμευτου υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου που διακηρύσσει.
Είναι μικρός ο τόπος στη Πελοπόννησο και γνωριζόμαστε όλοι. Θα δούμε και ποιες πολιτικές δυνάμεις, ποιά κόμματα θα στηρίξουν την συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

Χρόνια όμως τώρα, ο κ. Τατούλης, άσχετα πιο κοστούμι της πολιτικής φορά είναι δεσμευμένος και υπηρετεί τα μεγάλα καπιταλιστικά συμφέροντα.
Είναι συνυπεύθυνος, σαν πολιτικό προσωπικό του συστήματος, για την καπιταλιστική κρίση και βαρβαρότητα, που βιώνει ο λαός μας.
Είναι ανάγκη λοιπόν οι εργαζόμενοι, οι φτωχοί αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι, η νεολαία, οι γυναίκες, ιδιαίτερα όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα.
Μαζί με το όπλο του καθημερινού αγώνα να χρησιμοποιήσουν σωστά και το όπλο της ψήφου. Να διορθώσουν την ψήφο που έδωσαν στις εθνικές εκλογές πριν ένα χρόνο, να υπερψηφίσουν στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές του Νοέμβρη το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.»

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις