Νίκολιτς: Έχουν πολύ καλή ποιότητα (video)

Νίκολιτς: Έχουν πολύ καλή ποιότητα (video)

Οκτώβριος 01, 2014 - 22:03
0 σχόλια

Η Παρτιζάν βρίσκεται στην Τρίπολη για τον  αγώνα με τον Αστέρα στο «Θεόδωρος Κολοκτρόνης». Ο προπονητής της Παρτιζάν, Μάρκο Νίκολιτς, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι σέβεται την ομάδα του Αστέρα.

Τόνισε ακόμα πως δεν σκέφτεται την ισοπαλία καθώς η ομάδα του έχει ταξιδέψει με στόχο τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκολιτς:

«Είναι ένα παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική. Ο Αστέρας είναι ένας καλός αντίπαλος, μαχητικός, που αξίζει κάθε σεβασμό. Έχει τα χαρακτηριστικά μιας ομάδας με πολλούς Αργεντινούς παίκτες, που έχουν πολύ καλή ποιότητα και γρήγορη επίθεση. Είναι μια μαχητική ομάδα σε όλα τα μήκη του γηπέδου».

«Εμείς έχουμε μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και νεαρούς που ανυπομονούν να αγωνιστούν. Αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός. Έχουμε την αίσθηση ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση από τον όμιλο και θα το παλέψουμε. Για να πετύχουμε το στόχο μας στην Τρίπολη πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι, γνωρίζοντας ότι μπροστά μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ».

Για το αν τον ικανοποιεί η ισοπαλία: «Θα μιλήσουμε για αυτό μετά τον αγώνα. Δεν συνηθίζω να κάνω τέτοιες σκέψεις πριν. Πάντα παλεύουμε για τη νίκη, με σεβασμό στον αντίπαλο. Δεν σκέφτομαι την ισοπαλία».

Για τους παίκτες του Αστέρα που ξεχωρίζει: «Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον. Δεν θα ήταν δίκαιο για τους άλλους. Θεωρώ ότι υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες, που είναι επικίνδυνοι στην επίθεση και έτοιμοι να εκμεταλλευτούν το παραμικρό λάθος. Μας λείπουν τρεις παίκτες, αλλά έχω μεγάλη πίστη σε όσους θα αγωνιστούν».

Όσο για το αν η Τότεναμ είναι το φαβορί του ομίλου: «Δεν θέλω να μιλήσω για την Τότεναμ. Η Παρτιζάν και ο Αστέρας αξίζουν τα λόγια μας».

Από την πλευρά των παικτών, στη συνέντευξη Τύπου, παραβρέθηκε ο Μπράνκο Ίλιτς, ο οποίος είπε: «Έχουμε μπροστά μας δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να παλέψουμε με τη μέγιστη δύναμή μας, να παλέψουμε. Αν έχουμε αυτή την αυτοπεποίθηση, θα τα καταφέρουμε».

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Συνέντευξη τύπου Μάρκο Νίκολιτς


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.