Νικολάκου: Τροχοπέδη για τη Μεσσηνία ο κ. Πατσαρίνος

Νικολάκου: Τροχοπέδη για τη Μεσσηνία ο κ. Πατσαρίνος

Ιούλιος 11, 2018 - 08:10
1 σχόλια

«Απαξιώνει την ψήφο των Μεσσήνιων πολιτών και αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη της Μεσσηνίας ο κ. Πατσαρίνος» τόνισε σε δήλωσή της η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, σημειώνοντας ότι «προκειμένου να εμφανίσει άλλοθι για την πολιτική του ανυπαρξία, φτάνει στο σημείο να καταψηφίζει όλα τα έργα της Μεσσηνίας και να υπερψηφίζει των υπολοίπων Περιφερειακών Ενοτήτων».

«Οι Μεσσήνιοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι όλα σχεδόν τα έργα από το 2011 και μετά φέρουν την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη, είτε στο κομμάτι της υλοποίησης των έργων, είτε στο κομμάτι της χρηματοδότησης, είτε στο κομμάτι της ωρίμανσης των απαιτούμενων μελετών. Και τα έργα αυτά αφορούν όλους τους τομείς, των υποδομών, των λιμένων, της υγείας, της σχολικής στέγης, του πολιτισμού, της αντιμετώπισης της διάβρωσης, της κοινωνικής συνοχής. Ως μέλος δε της οικονομικής επιτροπής ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα ότι δεν υπάρχει χιλιόμετρο οδικού δικτύου της Μεσσηνίας που δεν έχει παρέμβει η περιφερειακή αρχή.

Η πολιτικά ανήθικη πρόσφατη τακτική του να προσπαθεί να αποδομήσει το έργο της Περιφερειακής αρχής πέφτει στο κενό, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να κοροϊδέψει πλέον κανένα Μεσσήνιο πολίτη. Ο κ. Πατσαρίνος άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν έχει ούτε την εμπιστοσύνη του κόμματός του, αφού δημόσια διατυπώνει διαφορετικές απόψεις από αυτό, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ΣΔΙΤ των απορριμμάτων.

Δυστυχώς για τον ίδιο, αδυνατεί να αρθρώσει καθαρό πολιτικό λόγο και αυτό είναι εγγενές έλλειμμα αντιληπτό απ’ όλους.  Είναι καιρός να κάνει την αυτοκριτική του».

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.