Νικολάκου: «Στημένο» το βίντεο με τη μεταφορά μαθητών σε καρότσα αγροτικού στην Αργολίδα

Νικολάκου: «Στημένο» το βίντεο με τη μεταφορά μαθητών σε καρότσα αγροτικού στην Αργολίδα

Σεπτέμβριος 24, 2018 - 17:25
1 σχόλια

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου έκανε μια ενημέρωση στο Σώμα ως προς τη μεταφορά των μαθητών στην περιφέρεια, καθώς πολύς θόρυβος προκλήθηκε από την προβολή ενός βίντεο όπου μαθητές μεταφέρονταν στο σχολείο τους στην καρότσα ενός αγροτικού στην Αργολίδα.

Όπως εξήγησε, τα προβλήματα εφέτος ήταν λίγα στην Κορινθία και στην Αρκαδία, ενώ στη Μεσσηνία υπάρχουν κάποια μεμονωμένα προβλήματα, ωστόσο, σύμφωνα και με μια πληροφορία από το υπουργείο, η αναμονή για τα παιδιά θα μειωθεί από τα 90 λεπτά στα 45 λεπτά, πράγμα πολύ σημαντικό για τα μικρότερα παιδιά. Όπως διευκρίνισε, η Περιφέρεια καταβάλλει προσπάθειες να

Ως προς την περιοχή της Αργολίδας, η αντιπεριφερειάρχης εξήγησε ότι λόγω της μη συμμετοχής των μεταφορέων στον διαγωνισμό, ο τελευταίος αυτός κρίθηκε άγονος και ότι σε συνάντηση μεταξύ Περιφέρειας και μεταφορέων, έγιναν ουσιαστικά βήματα, για παράδειγμα, όπου υπάρχουν προσωρινοί ανάδοχοι, θα πραγματοποιούν τα δρομολόγια κανονικά και θα πληρωθούν.

Ακόμη, η αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε σε ένα βίντεο από την Αργολίδα που απεικόνιζε παιδιά που κάθονταν στην καρότσα αγροτικού για να πάνε στο σχολείο, και το οποίο, όπως είπε, προβλήθηκε μόνο και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Έχουμε επίσημες δηλώσεις ότι αυτό έγινε μόνον εκείνη την ημέρα και για τον συγκεκριμένο λόγο.

«Η αλήθεια είναι ότι ως περιφερειακή αρχή κάναμε ό,τι είναι δυνατόν.»

Καταφέραμε όλα τα παιδιά να πηγαίνουν στο νηπιαγωγείο με ταξί, καταφέραμε τα ΕΠΑΛ, καταφέραμε τα Μουσικά σχολεία, από το 2011 ως σήμερα.

Γαλανιάδη Εύα


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.