Νικολάκου: Νικητής των πάντων η «Νέα Πελοπόννησος» - «Εφιάλτες» οι αποστάτες της παράταξης

Νικολάκου: Νικητής των πάντων η «Νέα Πελοπόννησος» - «Εφιάλτες» οι αποστάτες της παράταξης

Αύγουστος 01, 2019 - 12:43
15 σχόλια

Μια παρατήρηση που έκανε ο επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» σε σχέση με το γεγονός ότι δεν χαρακτηρίζει τη «Νέα Πελοπόννησο» του Πέτρου Τατούλη σεμνότητα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Τετάρτη 31 Ιουλίου, προκάλεσε την αντιπεριφερειάρχη κυρία Ντίνα Νικολάκου να απαντήσει, εκτοξεύοντας βέλη, παράλληλα, εναντίον των «αποστατών» της παράταξης Τατούλη, τους οποίους μάλιστα χαρακτήρισε «Εφιάλτες».

Κατ' αρχάς, η κυρία Νικολάκου επεσήμανε ότι απλή αναλογική και σεμνότητα, δεν έχουν καμία σχέση: «Εδώ δεν είναι μοναστήρι ούτε τόπος κάθαρσης των αμαρτιών μας. Μας κατηγορήσατε ότι δεν είμαστε σεμνοί και ότι δεν θα γίνουμε ποτέ σεμνοί. Αν σεμνότητα είναι ζω μόνο για την τσέπη μου, δεν θα γίνουμε ποτέ σεμνοί. Μιλήσατε για αλαζονεία. Είναι άλλο πράγμα να νιώθεις δυνατός και άλλο αλαζόνας. Πώς θα νιώθατε εσείς αν την πρώτη Κυριακή των εκλογών είχατε νικήσει αρχηγούς, πρωθυπουργούς, πρώην, επόμενους, δημάρχους και επιτρόπους, αν ήσασταν νικητές των πάντων και τη δεύτερη Κυριακή, διότι 17 έδρες πήρε ο κ. Νίκας και 17 έδρες ο κ. Τατούλης. Δεν θα νιώθατε δυνατοί»;

Στη συνέχεια, η κυρία Νικολάκου επανέλαβε την πάγια θέση της παράταξης Τατούλη:

«Είμαστε δυνατοί, παραμένουμε δυνατοί, δεν θα είμαστε απλώς ρυθμιστές, αλλά εκείνοι που θα παρακολουθούμε και θα νιώθουν την ανάσα μας αν πάει να γίνει οτιδήποτε πέρα από αυτό που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον».

Ακολούθως, έκανε αναφορά σε γκεμπελίστικες μεθόδους: «Με γκεμπελίστικες μεθόδους προσπαθούν μερικοί να διαχωρίσουν τις παρατάξεις. Δεν είναι όλοι διεφθαρμένοι του Τατούλη, λένε, είναι οι μισοί. Η ''Νέα Πελοπόννησος'' που τόσο τους ενοχλεί και φοβίζει στο σύνολό του το πολιτικό σύστημα, κέρδισε».

Κερδίσαμε με Εφιάλτες, με προδότες, με 8 αποστάτες, που ξεπλήρωσαν τα πολιτικά τους γραμμάτια και με αντιπεριφερειάρχες που ήταν μαζί με τον εχθρό του Πέτρου Τατούλη. Άβουλοι, δειλοί, αύριο θα ντρέπονται για τον εαυτό τους. Η παρακαταθήκη στην πολιτική δεν είναι η σεμνότητα, αλλά η συνέπεια λόγων και έργων.

«Θα δείτε πώς το πολιτικό προφίλ του Πέτρου Τατούλη θα συνεχίσει να θωρακίζει τους πολίτες της Πελοποννήσου», είπε, τέλος, η κυρία Νικολάκου.

 

Ε.Γ.


15 Σχόλια

Τελικά ρε Ντίνα έχεις πολύ πλάκα... Έχεις περιέλθει σε μια παθολογική κατάσταση όπου δεν μπορείς ή δεν θέλεις να αποδεχτείς ότι σε ένα μήνα θα είστε αντιπολίτευση... Κερδίσατε τα πάντα εκτός απ τις εκλογές, χα χα

ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ . ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ !

Πέτρο πρέπει να την στείλεις διακοπές για 2 μήνες γιατί δεν είναι καλά οι γυναίκα !!! Αυτή είναι ικανή να μετατρέψει αυτοκίνητο σε Τανκ και να κάνει πραξικόπημα στο Περιφερειακό συμβούλιο

@Ελεος πια 9:41 Και σένα τι σε νοιάζει, μωρή κακίστρω κατίνα, τι θα κάνει η Νικολάκου; Πρόκειται να αλλάξει κάτι στη μίζερη ζωή και καθημερινότητά σου, αν θα επιστρέψει και πάλι στην προηγούμενη δουλειά της ή όχι; Εσένα σε τι ακριβώς σε επηρεάζει, ρε δυσκοίλιε; Ούτε το χειρότερο κατιναριό έτσι..Τι άνθρωποι είσαστε ρε μερικοί; Χαίρεστε με την ελπίδα ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι θα ταλαιπωρηθούν. Γελοία υποκείμενα..

Φαντάζεστε να γυρίσει στο ΙΚΑ και να της πει ο προϊστάμενος της κάνε αυτό κάνε εκείνο ,θα αρχίσει η εθνική μας γλωσσοκοπάνα φύγε από δω αγόρι μου μην σε ρίξω από την σκάλα ,και έλα έξω αν είσαι άνδρας !!

@13:22 Kι εσένα τι σε νοιάζει, αγάπη μου, τι τον νοιάζει τον άλλο; (@17:23 όχι φίλε, δεν είναι η Ντίνα. Η αγάπη μου είναι)

18:55 Πολύ το ζόρι που τραβάτε μερικοί με την κυρία. Δεν την ξέρω, αλλά διαβάζοντας τόσο καιρό τα σχόλια εναντίον της, έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ότι κάποιους "ενοχλεί" και κάποιοι "σφίγγονται" με αυτά που λέει, γι' αυτό και τόσος πόλεμος. Αλλά ξέρετε τι λένε. Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια

Ρε 13.22 ποσο λεβιες παιζει να εισαιρε?Εσυ θεωρεις φυσιολογικη συμπεριφορα εκλεγμενου εκπροσωπου?Θεωρεις φυσιλογικη την σταση της απεναντι στο συμβουλιο?Αν ναι τοτε να πας να κοιταχτεις μαζι της,γιατι αν δεν εισαι το παλληκαρι της εχεις σοβαρο θεμα !!!Με Αγαπη στα λεω ολα αυτα ,και για την ψυχικη σου ηρεμια και γαληνη.

10:42 Είσαι παντελώς εκτός θέματος εσύ. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Η απάντηση αφορά ειρωνικό σχόλιο περί επιστροφής της στο ΙΚΑ και όχι σ' αυτά που είπε στο περιφερειακό συμβούλιο. Κούνα την κεφάλα σου λοιπόν να μπει το (όποιο) μυαλό στη θέση του και ξύπνα. Άλλη φορά να διαβάζεις καλύτερα πριν απαντήσεις, στόκε. Και πριν ξαναγράψεις, να ξαναπάς στο σχολείο και να το τελειώσεις, γιατί έτσι δεν γράφει ούτε 5χρονο. Το κατάλαβες ή να στο εξηγήσω και με τη νοηματική;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.