Νικολάκου: Να παραδώσει την έδρα του ο κ. Αντωνόπουλος

Νικολάκου: Να παραδώσει την έδρα του ο κ. Αντωνόπουλος

Απρίλιος 03, 2017 - 18:24
5 σχόλια

Την παραίτηση του περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Αντωνοπούλου ο οποίος δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» σχολίασε η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 3 Απριλίου.

Ο κ. Αντωνόπουλος είχε δηλώσει στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του: «Ανεξαρτητοποιούμαι από την παράταξη ''Νέα Πελοπόννησος'' και παραμένω ενεργός περιφερειακός σύμβουλος, με μοναδικό σκοπό να προασπίζομαι στο ακέραιο τα συμφέροντα των πολιτών που με εξέλεξαν και φυσικά πιστός στις αρχές και τις ιδέες του κόμματός μου».

Όπως ανέφερε η κυρία Νικολάκου, τα μέλη τα οποία θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν, αντιμετωπίζονται με σεβασμό μεν, αλλά η περιφερειακή αρχή δεν συμφωνεί με τις αιτιολογίες που έχουν δημοσιευθεί. Η κυρία Νικολάκου επεσήμανε ότι ο κ. Αντωνόπουλος είχε δηλώσει ότι η περιφερειακή αρχή δεν έκανε τίποτα για το θέμα των απορριμμάτων

Ο κ. Αντωνόπουλος στέκεται σε θέματα της κεντρικής πολιτικής, έτσι θέλουμε να πούμε ότι η διοίκηση και ο κ. Τατούλης είχε προβλέψει τα όσα έγιναν.

Ακόμη, η κυρία Νικολάκου κάλεσε τον κ. Αντωνόπουλο να κρατήσει την κομματική του ταυτότητα, αλλά να παραδώσει την έδρα της παράταξης.

Σεβόμαστε την επιλογή του και δεν δεχόμαστε να μιλά έτσι για την περιφερειακή αρχή και τον περιφερειάρχη, επεσήμανε η κυρία Νικολάκου και τέλος του ευχήθηκε καλή τύχη.


5 Σχόλια

οπως την παρεδωσε ο τατουλης οταν εριξε τη νδ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ασε μας κουκλιτσα μου ................ερχετε το τελος,παρτε το χαμπαρι

Ρε Κωστα,μην αγχωνεσαι θα κανουμε ερανο να πας ενα δεκαημερο στη μυκονο..να παρεις και τον φρουρο μαζι

Ρε Ντινούλη για ρωτά τον Πετράν την παρέδωσε την έδρα στην Νέα Δημοκρατία οταν έφυγε;

Εσεις κανατε βουλευτη αυτον που ως πασοκ ο γεννητορας του σας εβριζε στις πλατειες..μετα πολαν με αυτον τον προδοτη που του πεταγατε μπουλονια και σκατα..και τον κανατε πρωθυπουργο...ο κυκνος εδωσε γραμμη και πρεπει να ληφθουν μετρα..τι να κανουμε

Ασε μας κυρά μου. Τι να παραδώσει και σε ποιόν ; Εσείς του μαζέψατε τους ψήφους ή μήπως του δώσατε κύρος με τις αλλαξοκ@λιες των κομμάτων του αφεντικού σου. Εκεί θακάτσει και θα τρώτε τα σωθικά σας. Άλλωστε η παροιμία λέει, μάχαιρα έδωσες μάχαιρα θα λάβεις. Κι ο αφέντης σου, το ίδιο είχε κάνει στη ΝΔ . Τώρα τον πληρώνουν οι δικοί του με το ίδιο νόμισμα. Και καλά του κάνουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.