Νικολάκου: Κομματικές ιδιοτέλειες πίσω από την επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου

Νικολάκου: Κομματικές ιδιοτέλειες πίσω από την επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου

Ιανουάριος 04, 2017 - 19:55
8 σχόλια

Με αφορμή την επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου, καλεσμένου της Ν.Ε. Σύριζα Αρκαδίας, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Είναι τουλάχιστον απογοητευτικό σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την Πελοπόννησο και την Αρκαδία να πραγματοποιούν επισκέψεις επικοινωνιακού χαρακτήρα ο Υπουργός Επικρατείας υπεύθυνος συντονισμού του Κυβερνητικού έργου κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Γιάννης Μπασκόζος χωρίς κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο.

Η δημιουργία εντυπώσεων και μόνο δε συνάδει σε καμία περίπτωση με το πραγματικό ενδιαφέρον το οποίο θα πρέπει να επιδεικνύεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ο τόπος, αλλά και τις ουσιαστικές λύσεις που θα πρέπει να δοθούν.

Είναι φανερό και συνάμα θλιβερό το γεγονός ότι η επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου προετοιμάστηκε από το κομματικό επιτελείο του Σύριζα Αρκαδίας. Πρόκειται για οπισθοδρόμηση που υπακούει σε κομματικές ιδιοτέλειες και όχι στο επίπεδο ευθύνης που συνεπάγεται η θεσμική τους ιδιότητα».  

Δελτίο Τύπου


8 Σχόλια

Έχει δίκιο η κ Νικολάκου. Τι δουλειά έχουν οι υπουργοί να βγαίνουν έξω από τα γραφεία τους. Σοφή σκέψη. Τόσο καιρό χάνω που δεν παρακολουθουσα τις δηλώσεις της.

Ας χαρούν λίγες βόλτες ακόμη στην ελληνική επαρχία, σε λίγο δεν θα μπορούν να ξεμυτίσουν.

Μάλιστα κυρά μου, έπρεπε να σε ρωτήσουμαι που τολμήσαμαι να πατήσουμαι την Τατούλεια γη!!! Σου υποσχόμασται ότι δεν θα ξαναγίνει τέτοιο ατόπημα!!! Αυτή η γη είναι δική σου και...δική σου, τέρμα οι επισκέψεις χωρίς την άδειά σου...Μπουμπουλίνα μου!!!

@KST 04/01/2017 - 22:36 Να κι ο κλασικός μακάκας που γράφει ανορθόγραφα επίτηδες, προφανώς για να «πικάρει» όσους κάνουν σχόλια για τους ανορθόγραφους...Η μακακία πάει σύννεφο σ' αυτή την πόλη...Κάτι τέτοιοι μακάκες ψηφίζουν αυτούς πους μας κυβερνούν, τόσο σε επίπεδο χώρας όσο και σε τοπικό επίπεδο...

Γιατι κα Ντινα κλαις που δεν σας αγνοουν; Οταν ηλθε η Μισελ Ασημακοπουλου στην Τριπολη απο την Κ.Ε.της ΝΔ σας καλεσε;;;; Εχετε καποια φωτογραφια;;;; Σας αγνοουν ΚΑΙ απο την ΝΔ! Εχετε απομονωθει μονοι σας στο Τατουλισταν.

@ 21.36 Mην τους αγχώνεις. Αύριο με τον αγιασμό των υδάτων και θα χρειαστούν μπακότερμα

Η κυρια, νομιζω οτι δεν εχει ακομη κατανοησει το ρολο της εκει και γιατι την πληρωνει ο ελληνικος λαος, γι' αυτο και λειτουργει σαν κομματικο φερεφωνο και οχι σαν στελεχος της αυτοδιοικησης. Ρε, πατε καλα;;;;;;;

Oριστε, κοτζαμ.......ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ [παρακαλω] σε αγνοησε, κατα που λεει ο φιλος παραπανω. Και το αντεξες!!! Ααααχ, εκει που κρεμαγανε οι καπεταναιοι τ' αρματα, τωρα κρεμαν οι γυφτοι τα νταουλια!!! ΑΝΝΝΑ ΜΙΣΕΛ, οχι παιξε-γελασε.......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.