Νικολάκου: Επικίνδυνες οι απόψεις του κ. Νίκα και αντιδημοκρατικές

Νικολάκου: Επικίνδυνες οι απόψεις του κ. Νίκα και αντιδημοκρατικές

Ιούλιος 17, 2019 - 09:10
4 σχόλια

Απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές χαρακτήρισε τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Παναγιώτη Νίκα  η θεματική αντιπεριφερειάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου.

Σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης περί «αποδυνάμωσης» του περιφερειακού συμβουλίου η κυρία Νικολάκου σημείωσε ότι αυτές οι απόψεις είναι επικίνδυνες για την δημοκρατία.

Οι πολίτες στις πρόσφατες εκλογές ψήφισαν με έναν νόμο.  Οι απόψεις του κ. Νίκα για την αποδυνάμωση του περιφερειακού συμβουλίου και η ενίσχυση των επιτροπών της πλειοψηφούσας παράταξης είναι αντιδημοκρατικές και αλλοιώνουν τη βούληση των πολιτών

Το περιφερειακό συμβούλιο είναι το ανώτατο πολιτικό συλλογικό όργανο στη σύνθεσή του, το οποίο απαρτίζεται σύμφωνα με την ψήφο των πολιτών και αυτή κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει, τόνισε η κυρία Νικολάκου σε δηλώσεις της στο ArcadiaPortal.gr.

Μεταξύ άλλων  επεσήμανε: «Εάν θέλουμε να αποτυπώσουμε την άποψη των πολιτών επί των παρατάξεων, θα δούμε ότι στις εκλογές της 26ης Μαΐου η παράταξη του κ. Νίκα ήρθε δεύτερη. Η εφαρμογή της απλής αναλογικής και του «Κλεισθένη» βασίζεται στις συνεργασίες και τις συνέργειες όλων των δυνάμεων υπέρ των συμφερόντων των πολιτών της Πελοποννήσου και η όποια αλλαγή είναι αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική».

Κλείνοντας κάλεσε όλα τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου να παραβρεθούν και να τοποθετηθούν στη συνεδρίαση της Δευτέρας 22 Ιουλίου καθώς θα συζητηθεί το θέμα που θέτει η κυβέρνηση για την τροποποίηση του «Κλεισθένη».


4 Σχόλια

(Ο)ΙΚΑδε!

ΑΠΟΤΡΟΠΕΕ , ΕΙΣΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ .......... ΕΥΦΥΟΛΟΓΩΝ ! ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ , ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !

Ντίνα, η παράταξη Νικά ήρθε πρώτη στις εκλογές. Οι σύμβουλοι μπορουν να αλλάξουν στρατόπεδο οπότε θέλουν. Κοίτα την τωρινή σου παράταξη. Με πόσους ξεκινήσατε το 2014 και πόσους έχετε τώρα;;;

Oι απόψεις Νίκα κατά τη δική μου γνώμη είναι φασιστικές ........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.