Νικολάκου: Απαράδεκτη η προσπάθεια του κ. Πετράκου να ποινικοποιήσει την πολιτική αντιπαράθεση

Νικολάκου: Απαράδεκτη η προσπάθεια του κ. Πετράκου να ποινικοποιήσει την πολιτική αντιπαράθεση

Φεβρουάριος 06, 2017 - 16:24
0 σχόλια

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Πετράκου σχετικά με την άσκηση αγωγής αποζημίωσης στα πολιτικά δικαστήρια εις βάρος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Προκειμένου να ανακτήσει το χαμένο έδαφος για το δικό του πολιτικό προφίλ ο κ. Πετράκος ακολουθεί την ίδια μεθοδολογία, παρότι στην πρώτη του απόπειρα απέτυχε παταγωδώς. 

Όπως το 2012 προσπάθησε με την «κάλπικη μήνυση» που υπέβαλλε να μετατρέψει την πολιτική αντιπαράθεση σε ποινικό ζήτημα με στόχο να εξυπηρετήσει τις ιδιοτελείς προσωπικές πολιτικές του επιδιώξει, έτσι και τώρα που είναι πολιτικά ανύπαρκτος τόσο αυτός όσο και το πολιτικό κόμμα του, οι θιασώτες της δραχμής, προσπαθεί, χωρίς πολιτικές προτάσεις, να μεταφέρει την πολιτική αντιπαράθεση στα αστικά δικαστήρια. 

Είμαστε κάθετα απέναντι από αυτή την πρακτική και δεν θα τον ακολουθήσουμε στο μόνο δρόμο που έχει διαλέξει να ακολουθήσει. Αν θέλει να βγει από την πολιτική αφάνεια θα πρέπει να καταθέσει με παρρησία τις πολιτικές του απόψεις και προτάσεις».

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.