Νικητής η ζέστη στο φιλικό Παναρκαδικός - Αστέρας Τρίπολης Κ20(photos&video)

Νικητής η ζέστη στο φιλικό Παναρκαδικός - Αστέρας Τρίπολης Κ20(photos&video)

Αύγουστος 23, 2014 - 19:59
1 σχόλια

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Παναρκαδικό και την Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης  

Το απόγευμα του Σαββάτου 23 Αυγούστου στο γήπεδο του Παναρκαδικού με τον καύσωνα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων σε μεγάλο βαθμό.

Παναρκαδικός και η Κ-20 του Αστέρα αναμετρήθηκαν στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων σε ένα δυνατό φιλικό αγώνα  με τους προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη με αρκετή ζέστη που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων ο Παναρκαδικός έδειξε καλό πρόσωπο και εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένος κόντρα στην Κ-20 του Αστέρα με τον Κώστα Καλογιαννίδη  να συνεχίζει τις δοκιμές δίνοντας χρόνο σε όλους βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για τον καταρτισμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Στο πρώτο ημίχρονο η σημαντικότερη ευκαιρία ανήκει στον Αστέρα με τον υπό δοκιμή Μούκα έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή να  στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Ψυχογιού. Το πρώτο μέρος κύλησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα δίχως τις μεγάλες ευκαιρίες.

Στην επανάληψη  ο Παναρκαδικός με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και πιο σωστές επιλογές   φάνηκε πιο απειλητικός και κατάφερε να βγάλει περισσότερες ευκαιρίες από τον Αστέρα όμως και πάλι έλειψε η μεγάλη φάση από τον αγώνα με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο με 0-0 σε ένα δυνατό  τεστ προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει των υποχρεώσεων τους  την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παναρκαδικός-Αστέρας Τρίπολης Κ20


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΡΑ;ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.