Νίκησε… αλλά προβλημάτισε. Παναρκαδικός – Μαντινειακός 3-0(photos)

Νίκησε… αλλά προβλημάτισε. Παναρκαδικός – Μαντινειακός 3-0(photos)

Σεπτέμβριος 15, 2010 - 19:19

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του ο Παναρκαδικός κερδίζοντας για το κύπελλο Αρκαδίας τον Μαντινειάκο με 3-0 πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση και προβληματίζοντας έντονα τον Τ.Δημητρέλη καθώς άλλα ζήταγε από τους παίκτες του και άλλα έβλεπε.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναρκαδικός, με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του, προηγήθηκε στο 27’ όταν μετά από ψαλίδι του Δούρου, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και ο Κουλόπουλος έκανε με πλασέ το 1-0. Ο Μαντινειακός είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία στο 18’ όταν ο Παπαϊωάννου βγήκε τετ-α-τετ με το Γεωργακόπουλο, όμως ο τερματοφύλακας του Παναρκαδικού με τα πόδια έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, ο Παναρκαδικός βελτιώθηκε αισθητά και στο 60, ο Κουλόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0, ενώ ο ίδιος παίχτης τρι[πλασίασε τα προσωπικά, αλλά και τα τέρματα της ομάδας του ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα. Ο Παναρκαδικός έχασε κλασικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι σε σουτ του Πετρόπουλου στο 80’.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαννόπουλος

Παναρκαδικός: Γεωργακόπουλος, Αναγνωστόπουλος (46’ Ιωάννου), Ντόκος, Λάγκας (46’ Αποστολόπουλος), Μπεντεβής, Πετρόπουλος, Σ. Λαγός, Κοσκολός, Κουλόπουλος, Δούρος (61’ Τζιανής), Μέλλος
Μαντινειακός: Μπιστόλας, Παπαδάτος Ι. (73’ Κούλης), Καστανός (83’ Καρλής), Τσιώσης, Κούσουλας, Αποστολόπουλος, Σταυρόπουλος, Παπαϊωάννου, Τζαβαλάς (44’ Γαλάνης), Ζέρβας, Παπαδάτος Δ.

Ειδήσεις: