Νικηφόρα πρεμιέρα για τις Βρασιές (vid)

Νικηφόρα πρεμιέρα για τις Βρασιές (vid)

Οκτώβριος 03, 2015 - 19:20
0 σχόλια

Παγγορτυνιακός-Βρασιές 2-3

Ιδανική πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα για  την ομάδα των Βρασιών επικρατώντας στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας του Παγγορτυνιακού με 2-3 στην έναρξη της Α’ Αρκαδίας για την αγωνιστική χρονιά 2015-2016.

Οι κιτρινόμαυροι του Αγίου Ανδρέα παρότι προηγήθηκαν στο σκορ με τρία τέρματα διαφορά στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου στο τέλος καρδιοχτύπησαν ωστόσο πήραν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του δημοσιογράφου και παλιού αντιπροέδρου τςη Skoda Ξάνθη Βασίλη Κοντοβαζαινίτη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις Βρασιές να έχουν την κυκλοφορία της μπάλας και να προσπαθούν να δημιουργήσουν τις φάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ χωρίς όμως να μπορούν να βρουν τους διαδρόμους στην άμυνα του Παγγορτυνιακού. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους όμως ανήκει στους γηπεδούχους όταν ο Τσίογκας με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σέντρα ακριβείας έβγαλε τον Παπαδόπουλο φάτσα με το τέρμα με τον νεαρό επιθετικό να χάνει την μεγάλη ευκαιρία με το πλασέ του να σταματά στο δοκάρι.

Με το καλημέρα της  επανάληψης οι Βρασιές σε μία γρήγορη κόντρα επίθεση εκμεταλλεύτηκαν την ταχύτητα του Οικονομάκη που με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο  48’. Στην συνέχεια ο Παγγορτυνιακός βγήκε μπροστά να κυνηγήσει την ισοφάριση με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν τους χώρους και σε ένα δίλεπτο να πετυχαίνουν άλλα δύο τέρματα με τον Σούρσο στο 68’ και τον Παναγούλια στο 70’. Η ομάδα της Γορτυνίας δεν το έβαλε κάτω μείωσε με τον Μπακόπουλο στο 74’ πίεσε έκανε το 2-3 και πάλι με τον Μπακόπουλο στο 90’ δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά χωρίς όμως να αλλάζει κάτι και την ομάδα του Αγίου Ανδρέα να πανηγυρίζει το πρώτο της τρίποντο.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παγγορτυνιακός-Βρασιές 2-3


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.