Νίκη - θρίλερ για τη Δόξα Μεγαλόπολης (vid)

Νίκη - θρίλερ για τη Δόξα Μεγαλόπολης (vid)

Μάιος 25, 2016 - 19:00
0 σχόλια

Νίκη-θρίλερ στη Μεγαλόπολη για τη Δόξα, αφού  με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νάνο που πέτυχε δύο γκολ, κέρδισε τον Ολυμπιακό Γυθείου σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με 3-2.

Αυτό ήταν και το τελευταίο φετινό παιχνίδι της στην έδρα της.  Η φιλοξενούμενη ομάδα τελείωσε με 8 παίκτες και η Δόξα πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 8 βαθμούς καθώς η ομάδα της Πύλου ηττήθηκε στη Λέρνα με 1-0.

Σε μία χορταστική αναμέτρηση που είχε τα πάντα και κράτησε σε αμείωτο ενδιαφέρον τους φιλάθλους η Δόξα με χιτσχκοχικό τρόπο πήρε το πολύτιμο τρίποντο λυγίζοντας την αντίσταση του μαχητικού Ολυμπιακού Γυθείου και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νάνο έφθασε σε μία σπουδαία νίκη.

Το φοβερό και τρομερό δεύτερο ημίχρονο θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες όσων βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Μεγαλόπολης για πολλά χρόνια με τις δύο ομάδες να δίνουν μία μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή ευκαιρία αρχικά με την κεφαλιά του Αντώνακα στα πρώτα λεπτά που πέρασε άουτ και στην συνέχεια με τους φιλοξενούμενους να απαντούν με το μακρινό σουτ του Σουκούλι που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Δημητρέλη. Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του με την Δόξα όμως να ανοίγει το σκορ με την κοντινή κεφαλιά του Δρόσου στο 12' έπειτα από κόρνερ του Στρέμπα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και την σημαντικότερη στιγμή του πρώτου μέρους με τον Λυμπερόπουλο από κοντά στο 43' να στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων χάνοντας έτσι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πιο αποφασίστηκα στο παιχνίδι με τον Τζανετάκο να απειλεί και τον Δημητρέλη να κάνει μία τρομερή απόκρουση σε κόρνερ με τους Λάκωνες σιγά, σίγα να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το κοντινό πλασέ του Ρασιά στο 65'. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Δόξα κέρδισε πέναλτι με τον Νίκο Λυμνπερόπουλο με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Καβαλιώτη ο οποίος με διπλή προσπάθεια και στην συνέχεια πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Γυθείου έδιωξαν την μπάλα σε κεφαλιά του Στρέμπα σε μία απίστευτη ευκαιρία διαρκείας. Το 2-1 για την Δόξα θα έρθει στο 75' με τον Νάνο να εκμεταλλεύεται την κάθετη μπαλιά του Λυμπερόπουλου και αφού πρώτα πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του Καβαλιώτη έκανε το 2-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κατσίκας έκανε το 2-2 για τον Ολυμπιακό ο οποίος αγωνιζόνταν με παίχτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Βλάχου εκμεταλλευόμενος το λάθος του Γιαννακούλια. Ο Νάνος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ένα θαυμάσιο πλασέ στο 87' περνώντας και πάλι  την μπάλα πάνω από την Καβαλιώτη λύτρωσε την ομάδα του γράφοντας το 3-2. Ο Ολυμπαικός στην τελευταία φάση του αγώνα είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζανετάκου με το 3-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

 

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα όπως μεταδόθηκε ζωντανά

Ειδήσεις: 
Video: 

Δόξα Μεγαλόπολης - Ολυμπιακός Γυθείου 3-2


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.