Νίκη στη Μεγαλόπολη για τον ΑΣΠΕΤ και πρόκριση στα play-off (pics)

Νίκη στη Μεγαλόπολη για τον ΑΣΠΕΤ και πρόκριση στα play-off (pics)

Μάρτιος 19, 2018 - 13:32
0 σχόλια

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ την Κυριακή στην Μεγαλόπολη  επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 3-1 σετ (15-25,  24-26,  25-21,  15-25) Η ομάδα της Τρίπολης ήθελε πάση θυσία την νίκη  για να κρατηθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να προκριθεί στα play-off.

Έτσι μετά από ένα πειθαρχημένο παιχνίδι  τα κορίτσια του ΑΣΠΕΤ έβγαλαν ενέργεια και κατάφεραν να ξεπεράσουν και την κούραση που είχαν  αφού την Παρασκευή οι κορασίδες που αποτελούν μέλη και της γυναικείας ομάδας  είχαν αντιμετωπίσει σε ένα δύσκολο παιχνίδι τον Σπαρτιατικό. Στο πρώτο σετ ο ΑΣΠΕΤ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι καταφέρνοντας να πάρει από την αρχή μια μεγάλη διαφορά κρατώντας την ως το τέλος επικρατώντας άνετα με 25-15.Στο δεύτερο σετ η ομάδα των Λυκαίων  αντέδρασε και με όπλο την καλή τους άμυνα  προηγήθηκε και με 6 πόντους διαφορά.

Η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε και ισοφάρισε  σε 23-23  και στην επόμενη φάση προηγήθηκε με 23-24. Η Μεγαλόπολη ισοφάρισε σε 24 όλα Τα κορίτσια όμως της Τρίπολης κατάφεραν να δείξουν περισσότερη ψυχραιμία και αποφασιστικότητα και να πάρουν το σετ με  24-26. Στο τρίτο σετ οι δυο ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ ο ΑΣΠΕΤ κατάφερε να προηγηθεί με 17-20 αλλά στιγμές αδράνειας στην άμυνα είχαν σαν αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν τα Λύκαια και στη συνέχεια με το καλό σέρβις και την άμυνα τους  να πάρουν το σετ με 25-21.

Στο τέταρτο σετ  η ομάδα της Τρίπολης μπήκε αποφασισμένη να μην αφήσει περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα να διεκδικήσει κάτι  παίρνοντας από την αρχή μεγάλη διαφορά που την κράτησε ως το τέλος  επικρατώντας με 15-25 παίρνοντας  έτσι μια καθαρή νίκη και τους 3 βαθμούς                                                                                                                                

  Απομένει μια ακόμα αγωνιστική για το τέλος του πρωταθλήματος όπου ο ΑΣΠΕΤ έχει ρεπό. Μετά την σπουδαία επιτυχία της πρόκρισης στα play - off   η ομάδα της Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τις ομάδας που τερμάτισαν στην δεύτερη θέση από τον Α΄και Β΄ όμιλο σε αγώνες ενός γύρου όπου ο αυτός που θα τερματίσει πρώτος θα κερδίσει μια θέση στο finalfour .

ΛΥΚΑΙΑ: Καρβουνιάρη, Φασουλή,  Γεωργοπούλου, Γιαννακοπουλου, Μπουράνη, Νεταξά, Αργυροπούλου,  Ροζολή, Χριστοφίλη, Παπαγγελή.

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: (Χρονόπουλος Γ.) Πεντεφούντη , Φωτοπούλου, Νικητοπούλου, Κόλεβα, Χρονοπούλου, Κοπίτα, Σενγκέργκι, Δέμου, Μαρίνη, Ζάβου, Άλκο                                                                                                    

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.