Νίκη πρόκριση για τον Μαντινειακό στο Λεβίδι

Νίκη πρόκριση για τον Μαντινειακό στο Λεβίδι

Σεπτέμβριος 23, 2017 - 19:00
0 σχόλια

Η αυλαία της Γ φάσης του κυπέλλου Αρκαδίας άνοιξε στο Λεβίδι το απόγευμα του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου με τον Μαντινειακό να επικρατεί με 0-1 του Ορχομενού και να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 54ο λεπτό έπειτα από γύρισμα του Ζόγκολι από τα αριστερά με τον Τζαβαλά να επιχειρεί το γυριστό σουτ την μπάλα να βρίσκει και στον Θοδωρή Μούστο και τελικά να καταληγει στα δίχτυα του Καραμπή.

Ο Μαντινειακός στην συνέχεια έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Δαύρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, άντεξε στην πίεση του Ορχομενού και τελικά κράτησε το 0-1 παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης.

Το πρόγραμμα της Γ' φάσης του κυπέλλου Αρκαδίας θα συνεχιστεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου με δύο ενδιαφέροντες αναμετρήσεις ενώ ο αγώνας του Πανθυρεατικού με τον Απόλλωνα Τυρού είναι προγραμματισμένος για την 1 Οκτωμβρίου.

Ορχομενός: Καραμπής, Μπόγρης, Σταμάτης, Νέζος (88' Ζάβος), Παρασκευόπουλος, Ντρέου, Μακρής (72' Βαρδιάμπασης), Θ. Μούστος, Παυλίδης, Σ. Μούστος, Ζαρμπαλάς (61' Μήτρου, 82' Παράσχης)

Μαντινειακός: Παππάς, Δαύρος, Παπαδόπουλος, Ρούμπος, Γλένης, Μανδρώνης, Ζόγκολι (72' Κανταράκης), Τσάκος, Τζαβαλάς (74' Κάστας), Παναγούλιας (89' Ε. Ζόγκολι), Μπούσγας (91' Πάζι)

Γ’ φάση Κυπέλλου Αρκαδίας (1ος όμιλος)

Σάββατο (23/9)

(16:00) Ορχομενός-Μαντινειακός 0-1

Κυριακή (24/9)

(16:00) Παναρκαδικός-Τεγέα

Γ' φάση κυπέλλου Αρκαδίας (2ος όμιλος)

Κυριακή (24/9)

(16:00) Λεωνίδιο-Βρασιές

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.