Νίκη - πρόκριση για την Δόξα Μεγαλόπολης (vid)

Νίκη - πρόκριση για την Δόξα Μεγαλόπολης (vid)

Σεπτέμβριος 30, 2015 - 20:00
0 σχόλια

Παγγορτυνιακός – Δόξα Μεγαλόπολης 0-3

Την πρόκριση για τη επόμενη φάση του κυπέλλου Αρκαδίας πήρε το απόγευμα της Τετάρτης (30/9) Η Δόξα Μεγαλόπολης επικρατώντας στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας με 0-3 του Παγγορτυνιακού,

Η ομάδα της Μεγαλόπολης ήταν από την αρχή της αναμέτρησης η απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα μετατρέποντας ουσιαστικά το παιχνίδι σε έναν υπέρ της επιθετικό μονόλογο.  Στο 5ο λεπτό μόλις λεπτό η Δόξα προηγήθηκε στο σκορ έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση και σέντρα από τα αριστερά του Δρόσου με τον επερχόμενο Νίκο Λυμπερόπουλο να ανοίγει το σκορ.  Η συνέχεια ήταν η ίδια με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν να χάνουν ευκαιρίες και τελικά να φτάνουν και σε δεύτερο τέρμα με το πλασέ από κοντά του Πέπα στο 33’.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε ο Παγγορτυνιακός πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο χωρίς ωστόσο να μπορεί να γίνει απειλητικός. Στο 74’ η Δόξα μετά από φάση διαρκείας τριπλασίασε τα τέρματα της με την κοντινή κεφαλιά του Δημήτρη Λυμπερόπουλου γράφοντας το τελικό 0-3 παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αρκαδίας.

Τέλος μετά την λήξη της αναμέτρησης στα τοπικά ΜΜΕ μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Μεγαλόπολης  Νίκος Λυμπερόπουλος για την νίκη πρόκριση κόντρα στο Παγγορτυνιακό,  για την έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο αλλά και για τους εφετινούς στόχους της ομάδας του.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Νίκη - πρόκριση για την Δόξα Μεγαλόπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.